Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.926
- 10.799
- 2.223
Takımın istikrarlı şekilde formda olan tek oyuncusu. Ancak yerine sahada hayalet gibi gezen 40 yaşındaki dede dolanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta olduğu kısa sürede o kadar olumlu güzel şeyler yapan birinin o pası atması nasıl açıklanır anlamak çok zor.3-2yken kontraya kalktığımızda sağa verip topu tutmak yerine Gomis'e attığı saçma pası anlamak mümkün değil.
Valla seneyi geçtim de bir sonraki Rize maçında bile kadroda olmasın şu saydığın adamlar. Berkan a o kadar saydırdım ettim ama Taylan ve Ömer kötünün de kötüsü resmen bu herifler oynayacağına Emre Kılınç ve Berkan oynasın gerçekten@Enes Dalmış yine yeniden emre'ye sarildik.
kerem-emre-berkan banko oynar son maclarda.
seneye halil-arda-taylan-ömer-semih-alpaslan-fatih-ismail olmamali.
gecen macta top kaybi üstüne top kaybi yapan berkan'i görünce orta sahada ömer sol bekte emre kilinc oynasin demistim ama görüyorum ki bu taylan da ömer de bir seye yaramaz. en iyisi yine van aanholt'u oynatip emre'yi sag tarafta birakmak. berkan da taylansiz oynayip 2-3 galibiyet alirsak sezon basina döner umarim. van aanholt'un yedirdigi golleri say say bitmez bu arada. sabote eder gibi penalti yaptirmiyor en azindan.Valla seneyi geçtim de bir sonraki Rize maçında bile kadroda olmasın şu saydığın adamlar. Berkan a o kadar saydırdım ettim ama Taylan ve Ömer kötünün de kötüsü resmen bu herifler oynayacağına Emre Kılınç ve Berkan oynasın gerçekten
Yani PvA en azından sol bek, Ömer sol bek olmayı geçtim futbolcu bile değilgecen macta top kaybi üstüne top kaybi yapan berkan'i görünce orta sahada ömer sol bekte emre kilinc oynasin demistim ama görüyorum ki bu taylan da ömer de bir seye yaramaz. en iyisi yine van aanholt'u oynatip emre'yi sag tarafta birakmak. berkan da taylansiz oynayip 2-3 galibiyet alirsak sezon basina döner umarim. van aanholt'un yedirdigi golleri say say bitmez bu arada. sabote eder gibi penalti yaptirmiyor en azindan.
emin bayram, okan kocuk, emre akbaba ve yunus akgün'u geri cagirip oynatmak lazim. ilaveten yerli takviyesi sart. 3 tane yerliyi zor sayiyoruz. berkan'i bile elimde olsa oynatmam. baska oyuncu yok ama. gercekten kalitesizlik var.Yani PvA en azından sol bek, Ömer sol bek olmayı geçtim futbolcu bile değil