#54 Emre Kılınç

Takımın istikrarlı şekilde formda olan tek oyuncusu. Ancak yerine sahada hayalet gibi gezen 40 yaşındaki dede dolanıyor.

Özür dilerim Emre, artık ümidimi kestim demiştim.Utandırdın beni.👏

Babel çıkıp Emre girince nasıl hareketlendiğimizi gördünüz değil mi?

torrenti anlamadım

hoca geldiğinden bu yana en iyi oynayan adam bu ne diye ömerle uğraşıyorsun

Seneye yabancı sınırı daha da genişletilecegi için kendisinin değeri altin gibi sürekli fırlıyor.

3-2yken kontraya kalktığımızda sağa verip topu tutmak yerine Gomis'e attığı saçma pası anlamak mümkün değil.
Maçta olduğu kısa sürede o kadar olumlu güzel şeyler yapan birinin o pası atması nasıl açıklanır anlamak çok zor.
Sağına atsa atak olgunlaşacak en kötü 1 dakikayı yersin faul alırsın vs vs
Emre nin cesaret ve strateji dersleri alması lazım galiba :)

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Enes Dalmış yine yeniden emre'ye sarildik.

kerem-emre-berkan banko oynar son maclarda.

seneye halil-arda-taylan-ömer-semih-alpaslan-fatih-ismail olmamali.
Valla seneyi geçtim de bir sonraki Rize maçında bile kadroda olmasın şu saydığın adamlar. Berkan a o kadar saydırdım ettim ama Taylan ve Ömer kötünün de kötüsü resmen bu herifler oynayacağına Emre Kılınç ve Berkan oynasın gerçekten

Ilk geldigi macta iyi oynamisti ve oynamaya devam ediyordu sonra Torent dayk kesti Adami

Valla seneyi geçtim de bir sonraki Rize maçında bile kadroda olmasın şu saydığın adamlar. Berkan a o kadar saydırdım ettim ama Taylan ve Ömer kötünün de kötüsü resmen bu herifler oynayacağına Emre Kılınç ve Berkan oynasın gerçekten
gecen macta top kaybi üstüne top kaybi yapan berkan'i görünce orta sahada ömer sol bekte emre kilinc oynasin demistim ama görüyorum ki bu taylan da ömer de bir seye yaramaz. en iyisi yine van aanholt'u oynatip emre'yi sag tarafta birakmak. berkan da taylansiz oynayip 2-3 galibiyet alirsak sezon basina döner umarim. van aanholt'un yedirdigi golleri say say bitmez bu arada. sabote eder gibi penalti yaptirmiyor en azindan.

gecen macta top kaybi üstüne top kaybi yapan berkan'i görünce orta sahada ömer sol bekte emre kilinc oynasin demistim ama görüyorum ki bu taylan da ömer de bir seye yaramaz. en iyisi yine van aanholt'u oynatip emre'yi sag tarafta birakmak. berkan da taylansiz oynayip 2-3 galibiyet alirsak sezon basina döner umarim. van aanholt'un yedirdigi golleri say say bitmez bu arada. sabote eder gibi penalti yaptirmiyor en azindan.
Yani PvA en azından sol bek, Ömer sol bek olmayı geçtim futbolcu bile değil

Yani PvA en azından sol bek, Ömer sol bek olmayı geçtim futbolcu bile değil
emin bayram, okan kocuk, emre akbaba ve yunus akgün'u geri cagirip oynatmak lazim. ilaveten yerli takviyesi sart. 3 tane yerliyi zor sayiyoruz. berkan'i bile elimde olsa oynatmam. baska oyuncu yok ama. gercekten kalitesizlik var.

Ömer'e sol bek demek sol beklere küfür etkisi yapmaktır. Ömer futbolcu bile değil. Ben ondan daha iyi oynamazsam Levent değilim.

Geri
Üst Alt