GSCimbom
#54 Emre Kılınç
Mehmet Mehmetoglu

#54 Emre Kılınç Sayfa 98

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
98,8K
Sayfa
98/115
3-2yken kontraya kalktığımızda sağa verip topu tutmak yerine Gomis'e attığı saçma pası anlamak mümkün değil.
Maçta olduğu kısa sürede o kadar olumlu güzel şeyler yapan birinin o pası atması nasıl açıklanır anlamak çok zor.
Sağına atsa atak olgunlaşacak en kötü 1 dakikayı yersin faul alırsın vs vs
Emre nin cesaret ve strateji dersleri alması lazım galiba :)

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Enes Dalmış yine yeniden emre'ye sarildik.

kerem-emre-berkan banko oynar son maclarda.

seneye halil-arda-taylan-ömer-semih-alpaslan-fatih-ismail olmamali.
Valla seneyi geçtim de bir sonraki Rize maçında bile kadroda olmasın şu saydığın adamlar. Berkan a o kadar saydırdım ettim ama Taylan ve Ömer kötünün de kötüsü resmen bu herifler oynayacağına Emre Kılınç ve Berkan oynasın gerçekten

Valla seneyi geçtim de bir sonraki Rize maçında bile kadroda olmasın şu saydığın adamlar. Berkan a o kadar saydırdım ettim ama Taylan ve Ömer kötünün de kötüsü resmen bu herifler oynayacağına Emre Kılınç ve Berkan oynasın gerçekten
gecen macta top kaybi üstüne top kaybi yapan berkan'i görünce orta sahada ömer sol bekte emre kilinc oynasin demistim ama görüyorum ki bu taylan da ömer de bir seye yaramaz. en iyisi yine van aanholt'u oynatip emre'yi sag tarafta birakmak. berkan da taylansiz oynayip 2-3 galibiyet alirsak sezon basina döner umarim. van aanholt'un yedirdigi golleri say say bitmez bu arada. sabote eder gibi penalti yaptirmiyor en azindan.

gecen macta top kaybi üstüne top kaybi yapan berkan'i görünce orta sahada ömer sol bekte emre kilinc oynasin demistim ama görüyorum ki bu taylan da ömer de bir seye yaramaz. en iyisi yine van aanholt'u oynatip emre'yi sag tarafta birakmak. berkan da taylansiz oynayip 2-3 galibiyet alirsak sezon basina döner umarim. van aanholt'un yedirdigi golleri say say bitmez bu arada. sabote eder gibi penalti yaptirmiyor en azindan.
Yani PvA en azından sol bek, Ömer sol bek olmayı geçtim futbolcu bile değil

Ömer'e sol bek demek sol beklere küfür etkisi yapmaktır. Ömer futbolcu bile değil. Ben ondan daha iyi oynamazsam Levent değilim.

Geri
Üst Alt