54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçe şarkılara neden puan verilmiyor bende çözemedim.

Edit:Sadece Edip Akbayram - Aldırma Gönül 1. olabilmiş sanırım.

Son düzenleme:
Beyler bu liste olmamış bence. Şarkıları baştan gönderelim :D

Cidden liste çok kötü yahu. Kendi şarkımı bile beğenmedim şimdi pek bunların arasında.

Toto yapıp göndereceğim bu gidişle.

Ayrıca yasaklı var.

Cidden liste çok kötü yahu. Kendi şarkımı bile beğenmedim şimdi pek bunların arasında.

Ayrıca yasaklı var.
Sen her yarışmada fiyasko bir şarkıyla katılıyorsun işte şikeyle işi götürüyon :D :)

Şarkı isimlerini ve şarkıları ilk mesaja ekledim.

Son düzenleme:

Ayrıca yasaklı var.

Ben listeyi dinlerken işkence görüyorum demiştim :D İnsanlık suçu resmen. Böyle liste dinletilir mi insana. Puanları verdim kurtuldum vallahi :D

Liste kötü...Yarışmaya katılmadığım belli oluyor.

Ben listeyi dinlerken işkence görüyorum demiştim :D İnsanlık suçu resmen. Böyle liste dinletilir mi insana. Puanları verdim kurtuldum vallahi :D

Yok böyle bir şey. Cenaze müziklerini toplamışlar, kendi şarkımı bile beğenmedim. Ki normalde çok kendimi beğenmişim şu yarışmada. :D

İşkence gibi bayağı yahu. Yasaklı şarkının bile kötü versiyonu girmiş. :D

Tek tek kontrol ettim o kadar. Vallahi listeye yazılmamışsa o olabilir Alpay.

Listedeki bir şarkının İspanyolca versiyonu daha önce yarışmış. Bir harf değişikliği var.

Tabi Alpay'ın dediği şarkı o mu bilmiyorum.

Liste kötü...Yarışmaya katılmadığım belli oluyor.

Tabi canım sen girsen liste kesin muazzam ötesi bir hal alırdı. Kara deliğe düşmüş gibi hissediyorum kendimi şu an. Kah oraya düşünce nasıl hissediliyor onu da bilmiyorum ya. Olsun teşbihte hata olmaz demişler. Öyle yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt