- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Gönderdiğin şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim ama harcayacaklar![]()
İlk 3'e girmesi lazım bence bu playlistte, ama dediğin gibi harcarlar kesin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönderdiğin şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim ama harcayacaklar![]()
Sen her yarışmada fiyasko bir şarkıyla katılıyorsun işte şikeyle işi götürüyonCidden liste çok kötü yahu. Kendi şarkımı bile beğenmedim şimdi pek bunların arasında.
Toto yapıp göndereceğim bu gidişle.
Ayrıca yasaklı var.
Şampiyon olacağımı anladın şimdi şarkını mı değiştirmek istiyorsunBeyler bu liste olmamış bence. Şarkıları baştan gönderelim![]()
Sen her yarışmada fiyasko bir şarkıyla katılıyorsun işte şikeyle işi götürüyon![]()
![]()
![]()
Sana 0 puan bile vermicem şimdi tahminlere başladım.Olum şarkım kötü değil ama listede ayrı kafa da kalmış. Ya batar ya çıkar. Bir şey sıradan değilse genelde batar.![]()
Cidden liste çok kötü yahu. Kendi şarkımı bile beğenmedim şimdi pek bunların arasında.
Ayrıca yasaklı var.
Şampiyon olacağımı anladın şimdi şarkını mı değiştirmek istiyorsun![]()
Cidden liste çok kötü yahu. Kendi şarkımı bile beğenmedim şimdi pek bunların arasında.
Ayrıca yasaklı var.
Bende şarkıma güveniyorum bu yarışmanın şampiyonu benimBen şarkımdan memnunum kardeşim.
Sizin için söylüyorum![]()
Ben listeyi dinlerken işkence görüyorum demiştimİnsanlık suçu resmen. Böyle liste dinletilir mi insana. Puanları verdim kurtuldum vallahi
![]()
Alpay Asma 'ın şarkısına geldiğinde ben pc nin sesini kıstımBen listeyi dinlerken işkence görüyorum demiştimİnsanlık suçu resmen. Böyle liste dinletilir mi insana. Puanları verdim kurtuldum vallahi
![]()
Tek tek kontrol ettim o kadar. Vallahi listeye yazılmamışsa o olabilir Alpay.
Liste kötü...Yarışmaya katılmadığım belli oluyor.
Yönlendirme yapmayalım Can lütfenListedeki bir şarkının İspanyolca versiyonu daha önce yarışmış. Bir harf değişikliği var.
Tabi Alpay'ın dediği şarkı o mu bilmiyorum.
Yönlendirme yapmayalım Can lütfen![]()