Yönlendirme yapmayalım Can lütfen![]()
Sen yönlendirme görmemişsin

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönlendirme yapmayalım Can lütfen![]()
Tabi canım sen girsen liste kesin muazzam ötesi bir hal alırdı. Kara deliğe düşmüş gibi hissediyorum kendimi şu an. Kah oraya düşünce nasıl hissediliyor onu da bilmiyorum ya. Olsun teşbihte hata olmaz demişler. Öyle yani.
Şarkımla,manilerimle bu yarışmayı zevkli kılardım. O yüzden sürünün. Solucan Deliği dahi kurtaramaz sizi.
Liste genel olarak kötü, şarkım parıl parıl parlıyor listede. İlk 3'e giremezse yazık olur.
Mani için her zaman imkan var. Hatta Erman dört gözle seni bekliyordu. Aiberg nerede, mani yok mu ? deyip durdu.
Hiç sorma :asd22: Manisiz kaldım ya elim ayağım titriyor şerefsizim :38573:Mani için her zaman imkan var. Hatta Erman dört gözle seni bekliyordu. Aiberg nerede, mani yok mu ? deyip durdu.
Hiç sorma :asd22: Manisiz kaldım ya elim ayağım titriyor şerefsizim :38573:
Ozan'ın şarkısını direkt ifşa edebilirim burdan.
O listede parıldayan şarkıyı nereden buldun. Bravo vallahi.
Teşekkürler, yetenek işte n'aparsın.
Birader senin benimle bir sorunun mu var ?
Sorunun sorunumuz olur,
Yere uzanmış kitap okur,
Ben Ozan'ı bilirim,
Yere serer dokumalı kilim.
Bugün performansım düşük la zorlamayın mani için beni![]()
Bugünü bay geçelim kardeşimUyuşturucu gibidir bilirimSen he de başlayayım,bilirsin severim seni
![]()
Çok aradım ama parlayan yok. Dinleye dinleye bıktığımız 1-2 piyasa şarkısı , veyahut sıkıcı tempolu ordinary müzikler var.