54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi canım sen girsen liste kesin muazzam ötesi bir hal alırdı. Kara deliğe düşmüş gibi hissediyorum kendimi şu an. Kah oraya düşünce nasıl hissediliyor onu da bilmiyorum ya. Olsun teşbihte hata olmaz demişler. Öyle yani.

Şarkımla,manilerimle bu yarışmayı zevkli kılardım. O yüzden sürünün. Solucan Deliği dahi kurtaramaz sizi.

Liste genel olarak kötü, şarkım parıl parıl parlıyor listede. İlk 3'e giremezse yazık olur.

Tuncay'ın şarkısını tespit ettim. Az önce bahsettiğim değil.

4-5 puan bir şeyler veririm o şarkıya hadi yine iyisin Tuncay Tum

Mani için her zaman imkan var. Hatta Erman dört gözle seni bekliyordu. Aiberg nerede, mani yok mu ? deyip durdu.

Prensip olarak katılmadığım yarışmaların sıhhati açısından mani paylaşımı yapmamaya gayret ediyorum. Lakin kaşırsa yazarım 3-5 dörtlük.

Ozan'ın şarkısını direkt ifşa edebilirim burdan.

Çok aradım ama parlayan yok. Dinleye dinleye bıktığımız 1-2 piyasa şarkısı , veyahut sıkıcı tempolu ordinary müzikler var.

Birader senin benimle bir sorunun mu var ?
aibergnew.JPG

:asd22:

Çok aradım ama parlayan yok. Dinleye dinleye bıktığımız 1-2 piyasa şarkısı , veyahut sıkıcı tempolu ordinary müzikler var.

Hakikaten sizin gibi rock müziğe değer verenler için zorlayıcı liste. Ama Arda ağabey için yüzyılın listesi olur bu misal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt