54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aceleye geldi bir an hoşuma gitti kurcalarken play-listimi. Sonra içime sinmedi ama değiştiremedim. :D
Eh o zaman listenin bu kadar kötü olmasında senin de payın var hiç şikayet etme :D Mesela ben katıldığım şarkı ile şu listeyi yücelttiğimi düşünüyorum ve açıkçası derece bekliyorum :D

Puanlarımı gönderdim herkese hayırlı olsun

Sent from my SGH-I337M

Bu yarışma hala bitmedi mi yahu 3 şehir tavaf edip geldim bıraktığım gibi duruyor:DPerformans düşüklüğü görüyorum olmuyor böyle

Bu arada puanlar tamamlandı diye düşünürek yasaklı şarkının benim olduğunu, ancak şarkının aslının İspanyolca olduğunu bilnediğimi ve bu yuzden yasaklı listesinde Fransızca ve İngilizce arama yaptığım için ve söyleyen kişi de farklı olduğu için yasaklı olduğunu farketmediğimi belirtmek isterim. Şahsi fikrim de her ne kadar bu şarkıda iki yorum Arasında fark olmasa da aynı şarkının farklı yorumunun yasaklı sayılmaması gerektiği yönündedir. Örnek : paramparça teoman, paramparça müslüm gürses ikisi aynı şarkı diyebilir miyiz? Yönetici arkadaşlardan Anlayış bekliyorum .

Bu arada puanlar tamamlandı diye düşünürek yasaklı şarkının benim olduğunu, ancak şarkının aslının İspanyolca olduğunu bilnediğimi ve bu yuzden yasaklı listesinde Fransızca ve İngilizce arama yaptığım için ve söyleyen kişi de farklı olduğu için yasaklı olduğunu farketmediğimi belirtmek isterim. Şahsi fikrim de her ne kadar bu şarkıda iki yorum Arasında fark olmasa da aynı şarkının farklı yorumunun yasaklı sayılmaması gerektiği yönündedir. Örnek : paramparça teoman, paramparça müslüm gürses ikisi aynı şarkı diyebilir miyiz? Yönetici arkadaşlardan Anlayış bekliyorum .
Önemli olan şarkı Teoman. Kimin söylediği farketmiyor. Yasaklı grubuna girer. Şarkıların hepsini kontrol etmiştim. Aramada harf farklılığından yasaklı gözükmemiş.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt