Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.916
- 21.959
- 3.553
Benim sarki iyi gerisini bilemem![]()
![]()
Yok kardeşim iyi şarkı o listede bir tane dinlenebilir var onun da senin olması imkan dahilinde değil. Ki ona da 12 verdim zaten.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim sarki iyi gerisini bilemem![]()
![]()
@Erman Türker Hacım bir forum kaç para ?
B. Arda Aycan ağabey görmemiş gibi, öyle bir post yokmuş gibi davranıyorum dikkat ettiysen
Sen niye kötü şarkı ile girdin onu söyle önce![]()
Eh o zaman listenin bu kadar kötü olmasında senin de payın var hiç şikayet etmeAceleye geldi bir an hoşuma gitti kurcalarken play-listimi. Sonra içime sinmedi ama değiştiremedim.![]()
@Aslan Türkoğlu şu senin radyonun linkini kaybettim atsana bir ara![]()
Yapıştır kanka sorun yokO.m gitmiyo buraya yapistirayim o hal![]()
Puanlarımı gönderdim herkese hayırlı olsun
Sent from my SGH-I337M
Kedilere hayırlı olsun kardeşimPorsuklara ejderlere hayirli olsun demeliydin.
Önemli olan şarkı Teoman. Kimin söylediği farketmiyor. Yasaklı grubuna girer. Şarkıların hepsini kontrol etmiştim. Aramada harf farklılığından yasaklı gözükmemiş.Bu arada puanlar tamamlandı diye düşünürek yasaklı şarkının benim olduğunu, ancak şarkının aslının İspanyolca olduğunu bilnediğimi ve bu yuzden yasaklı listesinde Fransızca ve İngilizce arama yaptığım için ve söyleyen kişi de farklı olduğu için yasaklı olduğunu farketmediğimi belirtmek isterim. Şahsi fikrim de her ne kadar bu şarkıda iki yorum Arasında fark olmasa da aynı şarkının farklı yorumunun yasaklı sayılmaması gerektiği yönündedir. Örnek : paramparça teoman, paramparça müslüm gürses ikisi aynı şarkı diyebilir miyiz? Yönetici arkadaşlardan Anlayış bekliyorum .