Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.681
- 2
- 1.333
alpaydan bile puan aldım gerisi tın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@B. Arda Aycan Şarkımı iyi harcadılar ama abi haklı çıktın![]()
B. Arda Aycan ağabey'in dediğine göre senin şarkıyla girmişim ben yarışmaya Mehmet Beyefendi kardeşim@B. Arda Aycan Şarkımı iyi harcadılar ama abi haklı çıktın![]()
@B. Arda Aycan ağabey'in dediğine göre senin şarkıyla girmişim ben yarışmaya Mehmet Beyefendi kardeşim![]()
![]()
150-200 arası like geliyor her yarışma da bence o kadar uğraşa değmez, fenere salla, bjk'ye salla, arada bir milliyetçi mesaj yaz; zaten o kadar like alırsın iki günde. @Güray Ataman
Ama tabi bu söylediğim sadece like için geçerli, yoksa yarışma düzenlemenin manevi kazancı çok büyük![]()
150-200 arası like geliyor her yarışma da bence o kadar uğraşa değmez, fenere salla, bjk'ye salla, arada bir milliyetçi mesaj yaz; zaten o kadar like alırsın iki günde. @Güray Ataman
Ama tabi bu söylediğim sadece like için geçerli, yoksa yarışma düzenlemenin manevi kazancı çok büyük![]()
Ayıp ayıpDikkat ettiysen, yokmuşsun gibi davranıyorum.
Yalnız katılım biraz düşük oldu sanki.
Ben yapıyorsam sonuç değişir![]()
Yoo55 bugün herhalde. Öyle duydum.
@Erman Türker yalnız @Mehmet Arslaner çok efendi davranıyor, ben olsam ortalığı yangın yerine çevirmiştim![]()
Olur öyle ağabey yapacak bir şey yok@Erman Türker yalnız @Mehmet Arslaner çok efendi davranıyor, ben olsam ortalığı yangın yerine çevirmiştim![]()