54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka benim şarkı iyi gidiyor. O şarkı kürsüye çıkarsa Mehmet'in şarkısıyla kürsüye çıkmış olacaksın Erman Türker bu utanç sana yeter.

Playlist'i şöyle bir dinledim de en çok dikkatimi çeken şarkı @Uğur İz'in oldu o da sonuncuymuş şu an şaşırtıcı gerçekten.

Yalnız yasaklı şarkı kazanırsa çok güleceğim :D

Şaka maka benim şarkı iyi gidiyor. O şarkı kürsüye çıkarsa Mehmet'in şarkısıyla kürsüye çıkmış olacaksın @Erman Türker bu utanç sana yeter.
Öyle mi oldu şimdi ahahahhah :D :D Daha demin o şarkıdan bir yol olmaz diyordunuz Mehmet Bey :D Vallahi daha önce 3 kere kürsüye çıkmışlığım var zaten ve ikisi şampiyonluk kardeşim :asd22: Sen söyle bakayım kaç kere kürsüye çıktın :D

Lider şarkı yasaklı, ikinci şarkı çalıntı, nasıl yarışma lan bu :D

Bu Erman Türker az çakal değil, ondan sonra Tartışma Platformunda yok hırsızlık şöyle kötü, yolsuzluk böyle kötü diye yazıp duruyor :D

Öyle mi oldu şimdi ahahahhah :D :D Daha demin o şarkıdan bir yol olmaz diyordunuz Mehmet Bey :D Vallahi daha önce 3 kere kürsüye çıkmışlığım var zaten ve ikisi şampiyonluk kardeşim :asd22: Sen söyle bakayım kaç kere kürsüye çıktın :D

2 yarışma önce şampiyon oldum Erman bey, official/unofficial farketmez. Ayrıca yarışmaya katılma sayısıyla, kürsüye çıkma sayısını oranlarsak kuvvetle muhtemel sizden öndeyimdir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt