Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puhahahahah Güray'ın dediğine güldüm ama olay ne naptın yine![]()
Erman Türker Hakikaten ha ! Sen nasıl bir adamsın yahu... Güray benim sovyet marşıyla katıldığım yarışmada bile 12 puan vermişti.Onu sen Mehmet abimizin parçasıyla katılmadan düşünecektinBen her yarışmada 10-12 puan verirdim seri bozuldu şimdi
![]()
Yakışır Erman Türker yapıştır aynen devamTeknik ekipmanınız çaldığı şarkıyla şampiyonluğa koşuyor emrah bey, olan bu... Umarım gerekli cezai yaptırımı uygularsınız.
@Tuncay Tum yasaklı yasaksız farketmez hiç bana puan vermiyorsun kardeşim oysa ben seni hiç boş geçmiyorum .
Yakışır @Erman Türker yapıştır aynen devam![]()
Yav daha önce bir yarışmaya Mehmet Arslaner kardeşim bu şarkı ile katılmış sonra çıkmak zorunda kalmışPuhahahahah Güray'ın dediğine güldüm ama olay ne naptın yine![]()
Ağabey Evanescence - Bring Me To Life şarkısının tapusunu mu aldınız hayrola?Bu @Erman Türker az çakal değil, ondan sonra Tartışma Platformunda yok hırsızlık şöyle kötü, yolsuzluk böyle kötü diye yazıp duruyor![]()
Oooohhooo neleri hesap etmeye başladık eyvah eyvah2 yarışma önce şampiyon oldum Erman bey, official/unofficial farketmez. Ayrıca yarışmaya katılma sayısıyla, kürsüye çıkma sayısını oranlarsak kuvvetle muhtemel sizden öndeyimdir![]()
Yok arkadaş, bu iş böyle yürümeyecek, adamların yaşam tarzı haline gelmiş@B. Arda Aycan abi ne yapacağız bu durumu ?
Ejderler terör estiriyor resmen. Heytttt beee!
Yasakliymiş şarkiniz. Bu yarişma bitmez aslan bey.![]()
AhahahhahahYakışır @Erman Türker yapıştır aynen devam![]()
Sen yarışmaya katıl mis şarkı ile sonra yarışmadan çık kabahatlisi biz olalımYok arkadaş, bu iş böyle yürümeyecek, adamların yaşam tarzı haline gelmiş@B. Arda Aycan abi ne yapacağız bu durumu ?
Bu yarışma ejderlerin lehine bitmezse @Emrah Yıldırım dahil çok kişinin kellesi gider.
Bu yarışma ejderlerin lehine bitmezse Emrah Yıldırım dahil çok kişinin kellesi gider.