- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
Bu Aslan şike dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Hızlı giden Aslan'ın ... seyrek düşer diyo la... :38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Titanic müziğine de 12yi çakmıştım bozdu sinerjiyi :dErman Türker Hakikaten ha ! Sen nasıl bir adamsın yahu... Güray benim sovyet marşıyla katıldığım yarışmada bile 12 puan vermişti.
Bu yarışma ejderlerin lehine bitmezse Emrah Yıldırım dahil çok kişinin kellesi gider.
ulan ya güldürüyor bu çocuk beni
![]()
Edin edin protesto candırProtesto et sen de benim gibi![]()
sakal tıraşı olayım dedim 1.ciydim 6. olmuşum teşekkürler beyler
Bu Aslan şike dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Hızlı giden Aslan'ın ... seyrek düşer diyo la... :38573:
Ben de güldüm Emrah tıraş olurken hafif gülümsemem, inceden sevinçli halim jileti kaydırışım vs. güzel anlardıhocam kusura bakma dayanamayıp güldüm
![]()
Ağabey şike hep vardır, olacaktır da. Şikesiz Eurovision Eurovision değildir sloganıyla yapıyordu ilk başlarda Emrah yarışmayı.
Yalan mı canısı?
@Emrah Yıldırım
Ağabey şike hep vardır, olacaktır da. Şikesiz Eurovision Eurovision değildir sloganıyla yapıyordu ilk başlarda Emrah yarışmayı.
Yalan mı canısı?
Emrah Yıldırım
Şimdi şarkının İspanyolca ismini bilmiyordum açıkçası bilsem katılmazdım. Suçum yok benim . Değil mi Aslan Türkoğlu ?
Heee ben anladım senin neden bizim lobiden çıktığını .... Sen bizim lobiyi de şikeye bulaştırmaya çalışıyordun ama efsane başkanımız @B. Arda Aycan kardeşim buna dur dedi.
Şimdi şarkının İspanyolca ismini bilmiyordum açıkçası bilsem katılmazdım. Suçum yok benim . Değil mi @Aslan Türkoğlu ?
Ağabey trafolardan çıkmıyorsunuz hamdolsun neyin şikeye bulaşmasından bahsediyorsunuzHeee ben anladım senin neden bizim lobiden çıktığını .... Sen bizim lobiyi de şikeye bulaştırmaya çalışıyordun ama efsane başkanımız @B. Arda Aycan kardeşim buna dur dedi.
Ağabey trafolardan çıkmıyorsunuz hamdolsun neyin şikeye bulaşmasından bahsediyorsunuz![]()
![]()