54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Aslan şike dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Hızlı giden Aslan'ın ... seyrek düşer diyo la... :38573:

sakal tıraşı olayım dedim 1.ciydim 6. olmuşum teşekkürler beyler

Şimdi şarkının İspanyolca ismini bilmiyordum açıkçası bilsem katılmazdım. Suçum yok benim . Değil mi Aslan Türkoğlu ?

Yasaklı şarkıyı gönderen komodin ejderi, yasaklı şarkıyı kabul eden mod da komodin ejderi. Şaşırdık mı hayır :D

Ağabey şike hep vardır, olacaktır da. Şikesiz Eurovision Eurovision değildir sloganıyla yapıyordu ilk başlarda Emrah yarışmayı.

Yalan mı canısı?
@Emrah Yıldırım

Heee ben anladım senin neden bizim lobiden çıktığını .... Sen bizim lobiyi de şikeye bulaştırmaya çalışıyordun ama efsane başkanımız B. Arda Aycan kardeşim buna dur dedi.

Heee ben anladım senin neden bizim lobiden çıktığını .... Sen bizim lobiyi de şikeye bulaştırmaya çalışıyordun ama efsane başkanımız @B. Arda Aycan kardeşim buna dur dedi.

Tabi ki ağabey bizim ne şikeyle ne şikeciyle işimiz olmaz. Temizliğimizle döveriz biz bütün diğer lobi ve lobicikleri :D

Şimdi şarkının İspanyolca ismini bilmiyordum açıkçası bilsem katılmazdım. Suçum yok benim . Değil mi @Aslan Türkoğlu ?

Doktor sana yapılan yanlış bana ve tüm ejderlere yapılmıştır demektir. Sen hoşlanmadığın kişilerin listesini bana ver. Kellelerini paket yapıp yollamak boynumun borcu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt