54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker

Eurovision Çinde bile olsa gidip alınız.:oley:

Bugün yarışma olmazsa en erken salıya kadar olmaz maçlar yüzünden.

Hazır hafta sonu gelmişken iyi gider bence.

1361439361-sabri-sarioglu.jpg

Piranhaları ile hunharca saldırmış, Hattori Hanzo'su ile dilim dilim doğramış, helal olsun sana porsukların gururu :D

Mehmet efendiye bolca geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

55. yarismanin duyumunu alan bir yavru köpekin hali

ezgif-4243819194.gif

Tuncay Tum

Yarışma forumlarındaki yetkiyi geri almışsın hayırlı olsun kardeşim.

Hep demişimdir zaten en iyi mod Tuncay'dır, niye yetkiyi kaybetmişti onu bile anlamadım. :oley:

Son düzenleme:
Tuncay Tum

Yarışma forumlarındaki yetkiyi geri almışsın hayırlı olsun kardeşim.

Hep demişimdir zaten en iyi mod Tuncay'dır, niye yetkiyi kaybetmişti onu bile anlamadım. :oley:

Biz istersek yapabilir Tuncay. Bizim istegimiz dişinda yarişma yaptirmiyoruz. Bugün keyfimizin kahyasi gelmedi. Yarin gel düşünürüz.:D

Erman ağabey bir Esc yap yahu her yer akp, rte, ermeni, türk vs ile dolu daraldım lütfen bize sığınacak bir liman inşa et :D

Biz istersek yapabilir Tuncay. Bizim istegimiz dişinda yarişma yaptirmiyoruz. Bugün keyfimizin kahyasi gelmedi. Yarin gel düşünürüz.:D

Emrah adminimiz ne zaman isterse Tuncay o zaman yarışma yapar. Lobinizi nimetten sayma :D

Günlerce yalvardınız adamın umruna gelmedi :D

Erman ağabey bir Esc yap yahu her yer akp, rte, ermeni, türk vs ile dolu daraldım lütfen bize sığınacak bir liman inşa et :D
Zalım admiri ikna edin bakarız :) Lakin olsa dahi konuyu 22:00 den sonra açabilirim ve sonuçlar pazar akşamına kalır :red: Hiç olmadı salı günü yapacağım zaten bir aksilik olmazsa :) Bugün bence Tuncay Tum kardeşim patlatır bir tane :asd22:

Zalım admiri ikna edin bakarız :) Lakin olsa dahi konuyu 22:00 den sonra açabilirim ve sonuçlar pazar akşamına kalır :red: Hiç olmadı salı günü yapacağım zaten bir aksilik olmazsa :) Bugün bence Tuncay Tum kardeşim patlatır bir tane :asd22:

Abi bence de güzel olur.

Maç olmadığı için Emrah Yıldırım adminimizin bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Tuncay'ın insafına bırakma eurovision dostlarını :asd22:

Zalım admiri ikna edin bakarız :) Lakin olsa dahi konuyu 22:00 den sonra açabilirim ve sonuçlar pazar akşamına kalır :red: Hiç olmadı salı günü yapacağım zaten bir aksilik olmazsa :) Bugün bence @Tuncay Tum kardeşim patlatır bir tane :asd22:
Ben senin şartlarına itiraz etmem ağabey edecek olanında çıkacağını sanmam:D Zalım admin halkın yanında olur şüphesiz olmazsa kendisi kaybeder (Aslan etkisi):D

Bugün ideal gün yarışma için bence :D

Tam hakkı yenilecek bir şarkım var katılıp hüsranla sonuçlandırıp "yeaa zaten anlamıyolar müzikten" deyip haklı çıkmanın gururunu yaşamak istiyorum bunu benden esirgemeyin:D

Tam hakkı yenilecek bir şarkım var katılıp hüsranla sonuçlandırıp "yeaa zaten anlamıyolar müzikten" deyip haklı çıkmanın gururunu yaşamak istiyorum bunu benden esirgemeyin:D

Ben hakkını veririm kardeşim merak etme.

Şu 54'e de katılsaydın 12 puan fazla alırdım sanırım. :D

Geri
Üst Alt