Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.910
- 23.465
- 3.723
Eurovision Çinde bile olsa gidip alınız.
ley:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuncay Tum
Yarışma forumlarındaki yetkiyi geri almışsın hayırlı olsun kardeşim.
Hep demişimdir zaten en iyi mod Tuncay'dır, niye yetkiyi kaybetmişti onu bile anlamadım.ley:
Biz istersek yapabilir Tuncay. Bizim istegimiz dişinda yarişma yaptirmiyoruz. Bugün keyfimizin kahyasi gelmedi. Yarin gel düşünürüz.![]()
Tuncay Tum Bu lafi yemez bildigim.:38573:Emrah adminimiz ne zaman isterse Tuncay o zaman yarışma yapar. Lobinizi nimetten sayma
Günlerce yalvardınız adamın umruna gelmedi![]()
Zalım admiri ikna edin bakarızErman ağabey bir Esc yap yahu her yer akp, rte, ermeni, türk vs ile dolu daraldım lütfen bize sığınacak bir liman inşa et![]()
Zalım admiri ikna edin bakarızLakin olsa dahi konuyu 22:00 den sonra açabilirim ve sonuçlar pazar akşamına kalır :red: Hiç olmadı salı günü yapacağım zaten bir aksilik olmazsa
Bugün bence Tuncay Tum kardeşim patlatır bir tane :asd22:
Ben senin şartlarına itiraz etmem ağabey edecek olanında çıkacağını sanmamZalım admiri ikna edin bakarızLakin olsa dahi konuyu 22:00 den sonra açabilirim ve sonuçlar pazar akşamına kalır :red: Hiç olmadı salı günü yapacağım zaten bir aksilik olmazsa
Bugün bence @Tuncay Tum kardeşim patlatır bir tane :asd22:
Tuncay Tum
Yarışma forumlarındaki yetkiyi geri almışsın hayırlı olsun kardeşim.
Hep demişimdir zaten en iyi mod Tuncay'dır, niye yetkiyi kaybetmişti onu bile anlamadım.ley:
Abi bence de güzel olur.
Maç olmadığı için Emrah Yıldırım adminimizin bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Tuncay'ın insafına bırakma eurovision dostlarını :asd22:
Bu nedir şimdi![]()
Tam hakkı yenilecek bir şarkım var katılıp hüsranla sonuçlandırıp "yeaa zaten anlamıyolar müzikten" deyip haklı çıkmanın gururunu yaşamak istiyorum bunu benden esirgemeyin![]()