- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.745
- 2.868
Bu arada 3. yıldızı da takıp yüzbaşı olduk hamdolsun :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mırnavlar çamur yapmaya başladı eyvah eyvahSen düzenlersen görürsün hayal mi değil mi![]()
Rica ederim ne demek, tabi ki haber veririm.![]()
Saakaşvili dönse keşke.
İtibarsızlaştırma ve değersizleştirme operasyonunu başarıyla tamamladığıma göre biraz oyun oynayabilirim artık![]()
Mırnavlar çamur yapmaya başladı eyvah eyvah![]()
Katılın katılın
Sonra şarkının yasaklı olduğu ortaya çıkarsa hiç şarkı değiştirme yok ben de direkt olarak diskalifiye ediyorum hemen
Benim tarzım da bu yapacak bir şey yok :asd22: Buyrun yasaklı ile katılın efenim :H
Emrah Yıldırım - halk kırmızı koltuğa oturmamı istiyor. Yapacak bir şey yok.Kırmızı koltuğa otursan seni soru manyağı yapacağım zaten, ah bir otursan keşke![]()
ne oynayacaksın abi ?
Mırnav lobisi mensuplarına en fazla 2 hak tanıyorum10 kere falan şarkı değiştirmeyi düşünüyorum aslında, daha etkili olur diye düşünüyorum.![]()
10 kere falan şarkı değiştirmeyi düşünüyorum aslında, daha etkili olur diye düşünüyorum.![]()
Ağabey Baldırlı Marih Carey Şampiyonluğu ve Nirvana - The Man Who Sold The World mevzularında yeterince itibar kaybettin zaten daha fazlasına gerek yok niye böyle yapıyorsunİtibarsızlaştırma ve değersizleştirme operasyonunu başarıyla tamamladığıma göre biraz oyun oynayabilirim artık![]()
Biz de o adamı gönderdik işte :red: Neymiş geçen sene 2. yarı top oynamamış :asd22:2. Yarı Dk 48 Drogbaba 1-1 üç kişinin arasından tek vuruşla golü yaptı ulan !
Ağabey Baldırlı Marih Carey Şampiyonluğu ve Nirvana - The Man Who Sold The World mevzularında yeterince itibar kaybettin zaten daha fazlasına gerek yok niye böyle yapıyorsun![]()
![]()
Haftaya kalırEvet 55 için şarkım hazır. Kime gönderiyoruz şarkıları.![]()