54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker

Bu arada 3. yıldızı da takıp yüzbaşı olduk hamdolsun :asd22:

Yzb.jpg

Sen düzenlersen görürsün hayal mi değil mi :D
Mırnavlar çamur yapmaya başladı eyvah eyvah :D :D Katılın katılın :D Sonra şarkının yasaklı olduğu ortaya çıkarsa hiç şarkı değiştirme yok ben de direkt olarak diskalifiye ediyorum hemen :D Benim tarzım da bu yapacak bir şey yok :asd22: Buyrun yasaklı ile katılın efenim :H

İtibarsızlaştırma ve değersizleştirme operasyonunu başarıyla tamamladığıma göre biraz oyun oynayabilirim artık :D

Mırnavlar çamur yapmaya başladı eyvah eyvah :D :D Katılın katılın :D Sonra şarkının yasaklı olduğu ortaya çıkarsa hiç şarkı değiştirme yok ben de direkt olarak diskalifiye ediyorum hemen :D Benim tarzım da bu yapacak bir şey yok :asd22: Buyrun yasaklı ile katılın efenim :H

10 kere falan şarkı değiştirmeyi düşünüyorum aslında, daha etkili olur diye düşünüyorum. :D

İtibarsızlaştırma ve değersizleştirme operasyonunu başarıyla tamamladığıma göre biraz oyun oynayabilirim artık :D
Ağabey Baldırlı Marih Carey Şampiyonluğu ve Nirvana - The Man Who Sold The World mevzularında yeterince itibar kaybettin zaten daha fazlasına gerek yok niye böyle yapıyorsun :D :D

2. Yarı Dk 48 Drogbaba 1-1 üç kişinin arasından tek vuruşla golü yaptı ulan !

Porsuklar ile Ejderlerin akıl hocaları Aziz ve tüpçü. Kesin bilgi yayalım...

Evet 55 için şarkım hazır. Kime gönderiyoruz şarkıları.:D

Ağabey Baldırlı Marih Carey Şampiyonluğu ve Nirvana - The Man Who Sold The World mevzularında yeterince itibar kaybettin zaten daha fazlasına gerek yok niye böyle yapıyorsun :D :D

Benim itibarım hepimize yeter Erman kardeşim, yüzbaşı oldum diye seviniyorsun karşında paşa var :D

Hadi istikamet solun, marş marş :D :tank:

Bende gta 5 oynayayım bari, oynuyorum oynuyorum bitmiyor... Hala %20 küsürlerdeyim.

Geri
Üst Alt