- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Senin verdiğin şarkı hangisiydi ağabey. Kaçıncı oldu bu arada.![]()
Rezil oldu benim şarkı da. Sağda bitirdi. Sade - No Ordinary Love
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin verdiğin şarkı hangisiydi ağabey. Kaçıncı oldu bu arada.![]()
Bu yarışma en çok Uğur' a kırıldım. 2. bıraktık, sondan 2. bulduk![]()
https://www.youtube.com/watch?v=DdX8pKJfzFs
Abi şu şarkı sondan 2. olacak şarkı mı?En azından listenin solunda olması gerekirdi.Yarışma tarihi boyunca en büyük hayal kırıklığım.
Ama Erman abi şimdi arada fark var şarkıyı listende tutarsın bekletirsin biri patlatır ama sen resmen Mehmet abinin daha önce katıldığı şarkıyla katıldın, benim gibi bir çok kişi o Mehmet abinin parçası diye oy verdik bilemeyiz biz bundan sonrası aranızda. Aranızı bozmaya niyetimiz yok![]()
![]()
Bugün maç olmasa dün ben açacaktım zaten yeni konuyuSon iki yarışma da gelen başarısızlıklar nedeni ile yeni yarışma talep konusunda ki isteğimi belirtmek isterim.
Kısaca HORT.
Mehmet, espri yaptın değil mi?Yalnız Güray, senin bizim lobide yer alman lazım, elit kimseler bizim lobinin dışında tutunamaz. Elit insanlara hakettiği değeri yalnızca biz veriyoruz, haberin olsun.
Ooo Erman abi tebrikler, yine ezmişiz.
Doktor Teoman abi, Tuna modum sizede tebrikler![]()
Mehmet, espri yaptın değil mi?![]()
GT-I9300 Tapatalk
Bugün kupa maçı var aslında. Önemli tabi de lig maçı değil sonuçta.
Konuyu maçtan sonra açarsak sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum.
Bana göre 10 kupa 1 lig şampiyonluğu etmez.
Her gün yarişmami olur alpay bey. hocaya sordum caiz degilmiş bu durum.ley:
Yine derken. Hep kedi lobisi şampiyon oluyordu. Ha sen ben kediyim diyorsan bilemem Vasficim![]()
15 kişi kedi lobisi olursa ve her yarışma en az 11-12 tanesi katılırsa olur tabi şampiyon.
Biz
Ozan Tokgöz
Ayberk Çetin (her 2-3 yarışmanın ancak birine katılabiliyor)
Murat Kayanda
Yiğit Can Kaplan (sadece 1 kere katılabildi)
Erman Türker
Vasfi Vural (her 3 yarışma da 1 kaçırıyor)
Berkan Yavuz (her 2 yarışmanın ancak birine katılabiliyor)
Gökhan Sancak (hiç katılmadı daha)
Cenk Yelkenci (Her iki yarışmanın birine katılabiliyor)
Emrah Yıldırım (Daha katıldığını görmedik)
Ben (düzenli giriyorum)
Kedi Lobisi
B.Arda Aycan (uzun süre sonra ilk defa kendi isteği ile girmedi)
Barış Savaş (düzenli giriyor)
Uğur İz (ÖSS öncesi bir ara yoktu zaten o dönem kedi lobisi de düşüşteydi.)
Ahmet Kolkoparan (her 3 yarışmanın 2'sine genelde giriyor)
Tuncay Tum (organizasyon kanadından tekrar sahalara döndü, adam yeminli puan vermeme stratejisti rakibe, organize ettiği yarışmalarda hep kediler kazandı)
Tolga Aybakan (yarışmanın bir başka efsane ismi bu aralar katılamıyor ama genelde düzenli girer)
Tuna Köse (3 yarışmanın 2'sinde var)
Mehmet Arslaner (düzenli katılımcılardan, kendisine hayrı dojunmadı lobisinin pek ama gemisini dik tutuyor bir şekilde)
Ali Özer (3 yarışmada 1 ıskalasa da katıldığı yarışmaların başarılı isimlerinden )
Muhammed Safa Eker (ÖSS sürecinde o da pek katılamadı, ama son dönem de yine girmeye başladı. Bundan sonra düzenli katılımcılardan olacaktır.)