- 6 Eylül 2014
- 94.068
- 64.844
- 4.608
Sen bırak kardeşim benim mesajımı kendi yazdığına bak
Yarışma olursa gereğini yapıp katılmazsın herhalde :asd22:
Ben katilmayabilirim kuzenim katilabilir. Onu şimdiden söyleyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bırak kardeşim benim mesajımı kendi yazdığına bak
Yarışma olursa gereğini yapıp katılmazsın herhalde :asd22:
Zalım admiri ikna edin bakarızLakin olsa dahi konuyu 22:00 den sonra açabilirim ve sonuçlar pazar akşamına kalır :red: Hiç olmadı salı günü yapacağım zaten bir aksilik olmazsa
Bugün bence @Tuncay Tum kardeşim patlatır bir tane :asd22:
Abi bence de güzel olur.
Maç olmadığı için @Emrah Yıldırım adminimizin bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Tuncay'ın insafına bırakma eurovision dostlarını :asd22:
Ben senin şartlarına itiraz etmem ağabey edecek olanında çıkacağını sanmamZalım admin halkın yanında olur şüphesiz olmazsa kendisi kaybeder (Aslan etkisi)
![]()
Pazar akşamına kalırsa diyebilirAbi bence de güzel olur.
Maç olmadığı için @Emrah Yıldırım adminimizin bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Tuncay'ın insafına bırakma eurovision dostlarını :asd22:
Bir soralım o zamanBen senin şartlarına itiraz etmem ağabey edecek olanında çıkacağını sanmamZalım admin halkın yanında olur şüphesiz olmazsa kendisi kaybeder (Aslan etkisi)
![]()
Pazar başlamasın bugün ya da yarın uygundur.Pazar akşamına kalırsa diyebilirAma tekrardan bir sorarım.
Bir soralım o zamanLakin bugün olursa 22:00 den sonra olur. O yüzden kesin birşey söyleyip mahçup olmak istemem
![]()
Yarın Fener'in puan kaybı sonrasında açıklanan bir yarışma güzel olur.
Stylistics benimdi,sondan 2. oldumUgur sana 10 puan verdim sonuncu mu oldun.Dalida senin sandim. Güzel parçaydi 12 verdim. Çalintiymiş. derece yapti Teoman abi
![]()
Pazar başlamasın bugün ya da yarın uygundur.
Bir şeyleri alır elbetaslan senin kelleyi almadi mi daha Emrah.![]()
Tamamdır o halde bugün 22:00 sonrası, bugün olmadı en kötü yarın bir yarışma yaparımPazar başlamasın bugün ya da yarın uygundur.
Tamamdır o halde bugün 22:00 sonrası, bugün olmadı en kötü yarın bir yarışma yaparım![]()
Porsuklar gayet nettir Barış bizi mırnavlarla karıştırmayın :asd22: Neden net değil çünkü birazdan misafirlerim olacak. 22:00 den sonra uygun olabilirsem ve katılım da olursa açarız konuyu olmadı yarınOda olmadi haftaya yaparim de bari abicim. Porsuklar niye net degil.ley:
Ejder lobisinde kimler vardı beyler? Hayrına biri tek tek manşon atsın :asd22:
Tam kadro olsun şu yarışma. Şampiyonluk vakti geldi.
Ejder lobisinde kimler vardı beyler? Hayrına biri tek tek manşon atsın :asd22:
Sen ne ara ejder oldun birader.
onu heralde tek bir @Aslan Türkoğlu durmaksizin lobiye yeni kahramanlar üye yapiyor
Grubu kurduk, sizleride üye yaptık. Sosyal gruplardan görebilirsiniz.Ejder lobisinde kimler vardı beyler? Hayrına biri tek tek manşon atsın :asd22: