- 10 Nisan 2013
- 58.851
- 42.136
- 3.943
Emrah Yıldırım içimden bir ses ters köşe yapıp, birazdan başlığı sen açacaksın diyor. Var mı aslı astarı?
Hyr
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah Yıldırım içimden bir ses ters köşe yapıp, birazdan başlığı sen açacaksın diyor. Var mı aslı astarı?
Pc başında değilim ağabey geç oldu saat bidePazar gününden itibaren 1 hafta internete giremeyeceğim. Puan vermiyorsun bari yarışma açıp sevindir beni Tuncay modum ,kardeşim![]()
Bir ben kalmıştım zaten kellesini almadığın@Erman Türker abi kellen alınmak için ekstra çaba sarfediyor galiba.![]()
Son zamanlarda hiç yarışma kaçırmadın değil mi Barış?Erman abi ortada görünmüyor. Porsuklar pof mu çikti şimdi adminim![]()
Aynen böyle olduÖzel bir durum çıkmadıysa kediler trafoya falan girmiştir yarışma düzenleyememesi için
Bekliyoruz ağabey beni şampiyon yaparsın artık.Bu arada bir aksilik olmazsa yarın 19:30 - 20:00 gibi evde olabileceğim. Bilgisayar başına oturduğum gibi yarışma başlığını açarım diye düşünüyorumBugün için tekrardan kusura bakmayın beyler
![]()
Kedi lobisi şampiyonluğu için ekstra çaba harcamıyoruz kardeşimBekliyoruz ağabey beni şampiyon yaparsın artık.![]()
Kardeşine bir güzellik yaparsın ağabeyKedi lobisi şampiyonluğu için ekstra çaba harcamıyoruz kardeşimPorsuk olaydın birşeyler düşünürdük
![]()
Hiç umutlanma Alpay efendi.Şampiyonluk umudumuz, tarlaları sürdük bekliyoruz.
Hiç sanmıyorumKardeşine bir güzellik yaparsın ağabey![]()
Ağabey diğerindede ben yaparım sözHiç sanmıyorum![]()
O zaman düşünürüzAğabey diğerindede ben yaparım söz![]()

Hiç umutlanma Alpay efendi.![]()
Valla ne yalan söyleyeyim. Umutluyum.![]()
Kardeşine bir güzellik yaparsın ağabey![]()