- 10 Nisan 2013
- 53.496
- 33.407
- 2.993
Accent Era.1 ay önce açsan konuyu sana satardım arabayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vergileri yükseltti, şahısların aynı yıl içinde araç alış satışını gelir vergisine tabii tuttu.Araba fiyatları çor artmış..
Çünkü sahibindende bir tane bile sahibinden araba yok..
Yüzde 90 ı çakalların, ayakçıların, 1-2 bin için her türlü yalanı söyleyecek adamların ilanları..
Aynı arabaya 2 ayda 3 kere el değiştiriyor..
Mide bulandırıcı bir hal aldı..
Devlet el atar mı orasını bilemem..Nereye kadar böyle gidecek?
Parası olan insanlar da araba alamıyor..
Çeyrek altın 700 e dayanmış düğüne çağıranlara vala virüs mirüs diyerek gitmiyorum valahi şansa yaşıyoruz![]()
Saçma sapan bir hayat yaşıyoruz. Venezuela olmaya bi kaç sene kaldı sanırımÇeyrek altın 700 e dayanmış düğüne çağıranlara vala virüs mirüs diyerek gitmiyorum valahi şansa yaşıyoruz![]()
elleme yukselsinİnternetten araba satış işi iyice pislik bir hale dönüştü. Galericiler falan ellerinde olmayan arabaları ilana yüksekten koyup 3-5 gün yayında tutuyorlar. Sonrasında çok az fiyat düşürüp satıldı gösteriyorlar. Böylece piyasayı yükseltmiş oluyor şerefsizler.
elleme yukselsin
sıfır alacagız ısteLan sen nasıl alacan yükseltirken onu düşün. Adamlar sıfırından daha yüksek fiyat istiyor.
Iyi aksamlar hocam