55-60 Bin TL Arası Fiyata Alınabilecek En İyi Otomobil

Hyundai i20 2012-2014 model aralığı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevcut piyasa şartlarında, bu fiyat aralığına alınabilecek en iyi otomobil nedir arkadaşlar?
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Dayıma 2008 model Honda jazz bulduk geçen hafta 128 bin km 63000 tl

Bende eşime 2016 Juke aldım 50bin km de Şubat ayında 85k idi şimdi 125 olmuş kırk yılda bir karlı bir alım yaptım şansa

Maalesef o fiyat aralığında araba kalmadı, gerçekten çok saçma. Benim fikrimi sorarsan yeni bir araba olsun az yaksın diyorsan 65-70 bin civarlarına çıkıp 1.4 Fabia'ları tavsiye ederim, yaklaşık 2 ay önce aldık gayet memnunum ama bulabiliyorsan Dynamic paket almanı tavsiye ederim

Piyasanın hali bu maalesef, bir Fabia almak için bile bu fiyatları gözden çıkarmak gerekiyor. Benim şahsi fikrim bu piyasada 55 bin liraya alabileceğin Getz&Accent&Linea veya 206 gibi arabaları almaktansa dediğim gibi bütçemi arttırmayı beklerdim

55-60 bine araba alınmaz.Hiç boşuna paranızı harcamayın.Yok vergisi yok yakıtı yok aracın problemi falan hiç gerek yok.Alacağınız araçlar da zaten 150-200 bin km de olacağı için elinizde kalma ihtimali var.Bu devirde orta düzey bi araba almak için en az 125-150 bin liranız olmalı.Aracı olup aracını yükseltmek isteyenler belki yapabilir de hiç aracı olmayıp da araç almak isteyenleri işi baya zor bu ülke şartlarında.

valla ben arabayı sattım artık kafam rahat diğer arabayı da hanıma vermiştim zaten.

3 haftada 4 tane park cezası geliyor .. vergisi , muayenesi , kaskosui trafiği ..

biz mi arabaya biniyoruz araba mı bize ..
Abi o arabaya yer bulmak zor ama İstanbul'da :D

Ben şahsen 50-60 bine satılan arabalara o parayı vermeye acırım. Az buz değil yani o paraları kazanmak bu ülkede. Karışılığında bir külüstür almak istemem. Para biriktirip bütçenizi artırmaya bakın bence. Bu ülkede orta sınıfı yok ettiler malesef. Ya fakir var ya zengin artık.

arabamin fiyati artmis diye sevinenlere guluyordum.
model yükseltmeyi dusunuyordum ama piyasa ucmus benim arabanin fiyati artsa ne olacak.

fiyati ucup diye sevinen model yukseltmeye kalkinca basliyor sövmeye..

04-05 toyota sol kasa olabilir.

Geri
Üst Alt