55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler şaka bir yana güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum :) Duruma göre haftada bir en kötü iki haftada bir falan yarışma organizasyonlarına katkı sağlamayı düşünüyorum. Tuna, Tuncay, Tolga vs... yoruldu artık çocuklar yalan değil :asd22: Üzerlerindeki yükü paylaşmanın zamanı gelmişti :)

Hepsini anladimda Tuna 1 defa yapmiş. Neyine yorulmuş.:D

Hepsini anladimda Tuna 1 defa yapmiş. Neyine yorulmuş.:D
Tuna Köse Kardeşim puan hesaplama programı olmadan ve katılmak isteyen kimseyi kırmadan 24 katılımcıyı da aşarak yaptı o yüzden dedim :) O yarışma bence 3 yarışma değerinde çünkü program olsa dahi ne kadar emek harcadığını artık daha iyi anlıyorum organizatörlük yapan mod ve adminlerin :hat: Kolay değil cidden :asd22:

Beyler şaka bir yana güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum :) Duruma göre haftada bir en kötü iki haftada bir falan yarışma organizasyonlarına katkı sağlamayı düşünüyorum. Tuna, Tuncay, Tolga vs... yoruldu artık çocuklar yalan değil :asd22: Üzerlerindeki yükü paylaşmanın zamanı gelmişti :)
@Emrah Yıldırım'ı pas geçmeyelim can o ;)

sahaya yansıtmayalım beyler 12'yi kime atıyoduk alper

Tuna Köse Kardeşim puan hesaplama programı olmadan ve katılmak isteyen kimseyi kırmadan 24 katılımcıyı da aşarak yaptı o yüzden dedim :) O yarışma bence 3 yarışma değerinde çünkü program olsa dahi ne kadar emek harcadığını artık daha iyi anlıyorum organizatörlük yapan mod ve adminlerin :hat: Kolay değil cidden :asd22:
Bende tam 29 kişilik yarışma yapmıştım ağabey onu 2 yarışma sayıyorum :D

Liste halkinda fikirler ney bu arada ben daha bakamadim

Beyler bu arada yarın yine 20:00 gibi evde olurum. Haftasonları pek müsait olamıyorum normalde o yüzden biraz sıkıştı ve yavaş oldu kusura bakmayın ama ESC tutkunlarını kırmak istemedim çok müsait olmamama rağmen haftasonu yarışma konusu açtım. Dolayısı ile playlisti biraz geç açıklayabildim. Keza yarın da aynı şekilde tüm gün evde yokum. 20:00 gibi eve geldiğim anda tüm puanlamalar gönderilmişse 22:00 - 22:30 gibi ancak açıklayabilirim. Belki 23:00 bile olabilir. O yüzden şimdiden söyleyeyim de sonra sövmeyin bana :D :D

Beyler bu arada yarın yine 20:00 gibi evde olurum. Haftasonları pek müsait olamıyorum normalde o yüzden biraz sıkıştı ve yavaş oldu kusura bakmayın ama ESC tutkunlarını kırmak istemedim çok müsait olmamama rağmen haftasonu yarışma konusu açtım. Dolayısı ile playlisti biraz geç açıklayabildim. Keza yarın da aynı şekilde tüm gün evde yokum. 20:00 gibi eve geldiğim anda tüm puanlamalar gönderilmişse 22:00 - 22:30 gibi ancak açıklayabilirim. Belki 23:00 bile olabilir. O yüzden şimdiden söyleyeyim de sonra sövmeyin bana :D :D
Ağabey yardım edilecek bir durum varsa boşum yardımcı olurum

Beyler şarkıdan sözleri ayırma, yani bir nevi şarkıyı enstrümantala dönüştürme programı biliyor musunuz? Ya da bunu yapabilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ağabey yardım edilecek bir durum varsa boşum yardımcı olurum
Eyw. kardeşim sağol :) Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi tüm gün evde olmamam, akşam geldiğimde yapılacak işleri biraz sıkıştırıyor sadece :D Yarın da yine bugün olduğu gibi katılımcıların hoşgörüsüne sığınacağız ama ufak tefek aksilikler dışında güzel ve keyif veren bir yarışma olacak inanıyorum :D

Puanlamam bitti sayılır da 1 puan verecek şarkıyı bulamadım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt