- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Şike olmasın ağabey lütfen amaPuanlaşın puanlaşınŞikenin ağa babası dönsün benden yana sıkıntı yok
ley: Ne de olsa Emrah Yıldırım admirin teknik ekipmanı olduk artık :asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şike olmasın ağabey lütfen amaPuanlaşın puanlaşınŞikenin ağa babası dönsün benden yana sıkıntı yok
ley: Ne de olsa Emrah Yıldırım admirin teknik ekipmanı olduk artık :asd22:

Şike kokuları alıyorum bu şikeyi yaptırmam bu böyle biline![]()
Porsuklar şike döndürüyor var mı ötesi?Şike olmasın ağabey lütfen ama![]()
![]()
Erman ağabey bu işi biliyor benide şampiyon yapacak inşallahErman işi görsel showa iyi döküyor ,seviyorum bu hareketleri
İşte tam da bu yüzden senin şampiyonluğun zor kardeşimErman ağabey bu işi biliyor benide şampiyon yapacak inşallah![]()
Hemen işlemlere başlıyayım porsukları bu yarışmadan 1 yıllığına men edeyim ağabeyPorsuklar şike döndürüyor var mı ötesi?![]()
![]()

Şike sadece lafta döner bu yarışmada için rahat olsunLa beni Adam yerine koyup cevap veren bile yok, galiba kazanma sansim sifirin altinda.![]()
Emrah'a söyle bir de bunu allah aşkınaHemen işlemlere başlıyayım porsukları bu yarışmadan 1 yıllığına men edeyim ağabeykökten çözüm
![]()
Benim kazanma ihtimalim varmi? Sike laflari geciyor felan?![]()
Ağabey umarım sadece laftadır , yoksa direk CAS'ın yolunu tutacağımŞike sadece lafta döner bu yarışmada için rahat olsunŞike dönmez lakin yarışmacılar şarkıların kime ait olduğunu tahmin edip stratejik puanlama yapabilirler :asd22: Ona yapabileceğimiz birşey yok
![]()

Şu Atakan Tokmak kardeşimin Arda Yılmazz olma ihtimali var mı? Ona göre yorum yapalım.![]()
CASar biraz :2aloh1:Ağabey umarım sadece laftadır , yoksa direk CAS'ın yolunu tutacağım![]()
![]()
Dilekçemi ve bütün gereken belgeleri hazırladım eğer bir şüphe sezersem hemen o belgeler CAS'a gidecek ve sonrasını Porsuklar düşünsün ağabeyCASar biraz :2aloh1:
İşte Eurovision böyle düzenlenir, helal Erman abi![]()
Erman işi görsel showa iyi döküyor ,seviyorum bu hareketleri
Beyler şaka bir yana güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorumErman ağabey bu işi biliyor benide şampiyon yapacak inşallah![]()
Anlat kardeşim anlat heyecanlı oluyorDilekçemi ve bütün gereken belgeleri hazırladım eğer bir şüphe sezersem hemen o belgeler CAS'a gidecek ve sonrasını Porsuklar düşünsün ağabey![]()