55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman işi görsel showa iyi döküyor ,seviyorum bu hareketleri

La beni Adam yerine koyup cevap veren bile yok, galiba kazanma sansim sifirin altinda. :D

La beni Adam yerine koyup cevap veren bile yok, galiba kazanma sansim sifirin altinda. :D
Şike sadece lafta döner bu yarışmada için rahat olsun :D Şike dönmez lakin yarışmacılar şarkıların kime ait olduğunu tahmin edip stratejik puanlama yapabilirler :asd22: Ona yapabileceğimiz birşey yok :)

Şike sadece lafta döner bu yarışmada için rahat olsun :D Şike dönmez lakin yarışmacılar şarkıların kime ait olduğunu tahmin edip stratejik puanlama yapabilirler :asd22: Ona yapabileceğimiz birşey yok :)
Ağabey umarım sadece laftadır , yoksa direk CAS'ın yolunu tutacağım :D

Şu Atakan Tokmak kardeşimin Arda Yılmazz olma ihtimali var mı? Ona göre yorum yapalım. :D

Çok güzel şarkılar ve görselleri var. Açıkcası mobil olduğum için bu yarışmada 2 şarkım yasaklı çıktı. Katıldığım şarkı ile pek ümidim yok.

Yinede yarışmanın keyfini sürmeye devam edeceğim tabiki.

Listeyi 2 defa dinledim ve puanlamamı kendi beğenimce hakkaniyetli yaptığımı düşünüyorum. Birazdan puanlarımı göndererek puanlama etabını bitireceğim.

GT-I9300 Tapatalk

Eğer Ardaysa kendini baya geliştirmiş demektir, İP değiştirmeler, kibar yazmalar falan... Etkileyici yani :)

İşte Eurovision böyle düzenlenir, helal Erman abi :hat:
Erman işi görsel showa iyi döküyor ,seviyorum bu hareketleri
Erman ağabey bu işi biliyor benide şampiyon yapacak inşallah :D
Beyler şaka bir yana güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum :) Duruma göre haftada bir en kötü iki haftada bir falan yarışma organizasyonlarına katkı sağlamayı düşünüyorum. Tuna, Tuncay, Tolga vs... yoruldu artık çocuklar yalan değil :asd22: Üzerlerindeki yükü paylaşmanın zamanı gelmişti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt