55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana Erman'ın düzenlediği yarışmayı kaçırmazdım normalde ama yarın akşam dışarıda olma ihtimalim var, bu sebeple aktif katılımda bulunacak arkadaşların yerini almak istemedim.

Bir sorun yok admirim saygılar :oley: Yetki kullanmaya gerek yok :D Hallediyorum lakin ilk yarışmam olduğu için biraz yavaş oluyor. Arkadaşlardan anlayış rica ediyorum :)
@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri karıştırmayın kardeşim :D Biz de puan hesaplamaya gerek kalmaz :oley:
Ben ne diyorum sen ne diyorsun :D PM de farklı bir şey dedim yahu ben

Zincirleme şekilde yanlış anlamışız mesajları :D Ben Erman'ın mesajını yanlış anlamışım, Erman Emrah'ın mesajını yanlış anlamış. Üçgeni kurmamız için sadece 1 yanlış anlaşılma daha lazım.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun :D PM de farklı bir şey dedim yahu ben
Heh şimdi jeton düştü ahahahh :D :D Onu tekrar gönderilme şansınız var mı admirim :oley: Mesaj kutusu devamlı doldukça mesajları sildim ve arada o da gitti galiba :D Ama aklımdaydı bakacağım bu gece :D

Zincirleme şekilde yanlış anlamışız mesajları :D Ben Erman'ın mesajını yanlış anlamışım, Erman Emrah'ın mesajını yanlış anlamış. Üçgeni kurmamız için sadece 1 yanlış anlaşılma daha lazım.
Ahahahhahahah :D

Şarkısını göndermeyen sadece Eray ÖZTÜRK kaldı. O da yasaklı şarkı gönderdi bekliyorum :D Pişti olmadı zaten ama tek yasaklıyı Eray gönderdi :D

Heh şimdi jeton düştü ahahahh :D :D Onu tekrar gönderilme şansınız var mı admirim :oley: Mesaj kutusu devamlı doldukça mesajları sildim ve arada o da gitti galiba :D Ama aklımdaydı bakacağım bu gece :D

Hmmm adminin PM'i silinmiş.GSC anayasasına göre en az 20 günden başlar...

Playlist ilk mesaja eklenmiştir :) Yasaklı varsa eğer lütfen buraya yazmayın. Özelden bana iletin :)

Playlist hayırlı olsun.

Puanları gönderdim.

Biri yasaklıydı, ya öteki.

GT-I9300 Tapatalk
Vallahi o şarkı ve solist isim olarak yasaklı da gözükmüyordu ama ben o şarkı ile belki başka bir dilde Arda ağabey katıldı diye hatırlıyorum :) O yüzden ne seni ne kendimi yordum :D Gerçi yasaklılarda derece yapabiliyor geçen yarışma gibi lakin daha önce katıldığını hatırlıyorken müsade edemezdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt