- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Şaka bir yana Erman'ın düzenlediği yarışmayı kaçırmazdım normalde ama yarın akşam dışarıda olma ihtimalim var, bu sebeple aktif katılımda bulunacak arkadaşların yerini almak istemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne diyorum sen ne diyorsunBir sorun yok admirim saygılarley: Yetki kullanmaya gerek yok
Hallediyorum lakin ilk yarışmam olduğu için biraz yavaş oluyor. Arkadaşlardan anlayış rica ediyorum
@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri karıştırmayın kardeşimBiz de puan hesaplamaya gerek kalmaz
ley:
Heh şimdi jeton düştü ahahahhBen ne diyorum sen ne diyorsunPM de farklı bir şey dedim yahu ben
AhahahhahahahZincirleme şekilde yanlış anlamışız mesajlarıBen Erman'ın mesajını yanlış anlamışım, Erman Emrah'ın mesajını yanlış anlamış. Üçgeni kurmamız için sadece 1 yanlış anlaşılma daha lazım.
Heh şimdi jeton düştü ahahahh![]()
Onu tekrar gönderilme şansınız var mı admirim
ley: Mesaj kutusu devamlı doldukça mesajları sildim ve arada o da gitti galiba
Ama aklımdaydı bakacağım bu gece
![]()
AhahahahHmmm adminin PM'i silinmiş.GSC anayasasına göre en az 20 günden başlar...
Şimdi nasıl doluluk oranı?AhahahahDoğrudur da bu mesaj kutuları çok çabuk dolmaya başladı ondan böyle oldu
![]()
![]()
İyiymiş ya fena değilmişŞimdi nasıl doluluk oranı?![]()
Aynı lobi olsak anlarım da şimdi sadece gülüyorum
Biri yasaklıydı, ya öteki.Aynı lobi olsak anlarım da şimdi sadece gülüyorum![]()
Şarkılar yasaklıydı ben ne yapayım
![]()
Playlist hayırlı olsun.
Puanları gönderdim.
Vallahi o şarkı ve solist isim olarak yasaklı da gözükmüyordu ama ben o şarkı ile belki başka bir dilde Arda ağabey katıldı diye hatırlıyorumBiri yasaklıydı, ya öteki.
GT-I9300 Tapatalk
Yok artıkPlaylist hayırlı olsun.
Puanları gönderdim.
Ben 30 dakika önce gönderdim sen daha yeni mi gönderiyprsun.![]()