Işin eğlencesi dinleme kısmında zaten renktaş . Ben Katılmadığım yarışmaları bile dinliyorum.
İşte gerçek yurovizyon sever bir abimiz. Saygılar, hürmetler.
Yurovizor olunmaz yurovizor doğulur. Evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işin eğlencesi dinleme kısmında zaten renktaş . Ben Katılmadığım yarışmaları bile dinliyorum.
Şarkılara geri dönüşleri yapmaya birazdan başlayacağım. Sizin de kontrol ettiğinizi varsayarak bir kere de ben yasaklı listesinde kontrol edeceğim ve ona göre tamam veya değil geri dönüş yaparım. Tamam olanların yanına tik işareti koyacağım zaten. Siz şarkılarınızı gönderin. Ama gönderdikten 2 dakika sonra geri dönüş beklemeyin![]()
Daha Playlist çıkacak. Çok yavaşsın Erman.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Yeni bir Aziz Yıldırım mı doğuyor yoksa?Şu an porsuk ayarlarını yapıyordurley:
Yeni bir Aziz Yıldırım mı doğuyor yoksa?
GT-I9300 Tapatalk
Erman yapmaz ama porsuklar kanını içebilirler her an.Ohooo çoktan doğdu![]()
Arkasından konuşmayalım bence. Ne de olsa Teknik Ekip adam. Bizi Teknik Takip' e almış olabilir.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Arkasından konuşmayalım bence. Ne de olsa Teknik Ekip adam. Bizi Teknik Takip' e almış olabilir.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Abi bu ülkede tapeler montaj olarak görüldügü icin Erman abinin takibi Eurovision yargisi önünde islemez.![]()
Erman yapmaz diyelim de bari 3-5 puan atsın bize.Aynen. Ben mesela şu an sondan birkaç basamak üstte yer alma ihtimalimi yitirdim tamamen.
Şu an ben (TEMSİLİ)
![]()
Ulu kedilere başarılar diliyorum, malum organizatörden dolayı puanlarınızı tek tek hesaplamayı ihmal etmeyin.
Bir sorun yok admirim saygılar@Erman Türker bey, PM'ime cevap vermezseniz kısa süre içerisinde yetki kullanmak zorunda kalacağım![]()
Sen niye girmedin abicim. Bizim demirbaşlari ötelemişler.:38573:
Bir sorun yok admirim saygılarley: Yetki kullanmaya gerek yok
Hallediyorum lakin ilk yarışmam olduğu için biraz yavaş oluyor. Arkadaşlardan anlayış rica ediyorum
@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri karıştırmayın kardeşimBiz de puan hesaplamaya gerek kalmaz
ley:
Bir sorun yok admirim saygılarley: Yetki kullanmaya gerek yok
Hallediyorum lakin ilk yarışmam olduğu için biraz yavaş oluyor. Arkadaşlardan anlayış rica ediyorum
@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri karıştırmayın kardeşimBiz de puan hesaplamaya gerek kalmaz
ley: