55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha Playlist çıkacak. Çok yavaşsın Erman.

GT-I9300 Tapatalk

Şarkılara geri dönüşleri yapmaya birazdan başlayacağım. Sizin de kontrol ettiğinizi varsayarak bir kere de ben yasaklı listesinde kontrol edeceğim ve ona göre tamam veya değil geri dönüş yaparım. Tamam olanların yanına tik işareti koyacağım zaten. Siz şarkılarınızı gönderin. Ama gönderdikten 2 dakika sonra geri dönüş beklemeyin :D

Ben gönderdim gelmedimi müzügüm.

Erman Türker bey, PM'ime cevap vermezseniz kısa süre içerisinde yetki kullanmak zorunda kalacağım :D

Arkasından konuşmayalım bence. Ne de olsa Teknik Ekip adam. Bizi Teknik Takip' e almış olabilir.

GT-I9300 Tapatalk

WnEWpQ.png

Arkasından konuşmayalım bence. Ne de olsa Teknik Ekip adam. Bizi Teknik Takip' e almış olabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Abi bu ülkede tapeler montaj olarak görüldügü icin Erman abinin takibi Eurovision yargisi önünde islemez. :D

Beyler şarkılara geri dönüş yapmaya devam ediyorum :) Şarkılarınıza bilgisayarım bile dayanamadı ve kendini bıraktı :D Durduk yere restart oldu makina :38573: Tahmin ediyorum ki katılımcıların yarısına geri dönüş yaptım. Pişti veya yasaklı olmadı şu ana kadar :D Biraz sabırlı olmanızı rica ediyorum :)

@Erman Türker bey, PM'ime cevap vermezseniz kısa süre içerisinde yetki kullanmak zorunda kalacağım :D
Bir sorun yok admirim saygılar :oley: Yetki kullanmaya gerek yok :D Hallediyorum lakin ilk yarışmam olduğu için biraz yavaş oluyor. Arkadaşlardan anlayış rica ediyorum :)
@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri ile karıştırmayın kardeşim :D Biz de puan hesaplamaya gerek kalmaz :oley:

Son düzenleme:
Sen niye girmedin abicim. Bizim demirbaşlari ötelemişler.:38573:

Görevlerine iade edildiler diye biliyorum. Bunun yanında iade-i itibarda bekliyoruz.

Bir sorun yok admirim saygılar :oley: Yetki kullanmaya gerek yok :D Hallediyorum lakin ilk yarışmam olduğu için biraz yavaş oluyor. Arkadaşlardan anlayış rica ediyorum :)
@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri karıştırmayın kardeşim :D Biz de puan hesaplamaya gerek kalmaz :oley:

Hadi inşallah. Takipçisiyiz. :D

@Mehmet Arslaner bizi mırnavların organizatörleri karıştırmayın kardeşim :D Biz de puan hesaplamaya gerek kalmaz :oley:

Direkt 1-2-3 belli diyon yani :38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt