55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ozaman kurallari okumaya baslayim :D
Anladigim kadariyle herkes sarkisini sana yolluyor sonra oylaniyor tek tek, olay bu dogrumuyum?
Öncelikle şarkını belirleyip, ilk post içerisinde linki verilen yasaklı listesine gidip şarkının yasaklı olmadığını kontrol etmen gerekiyor. Yasaklı değilse bana gönderebilirsin. Lakin aynı şarkı veya aynı solistin farklı şarkıları yarışamaz pişti olursun. Böyle bir durumda senden başka bir şarkı göndermeni talep edeceğim. Hele ilk şarkıyı gönder gerisine bakarız. Puanlamanın nasıl ve ne zamana kadar olacağı zaten ilk mesajda yazıyor :)

Yarışma için bulduğum şarkı aklıma gelmeyince, uzun bir süredir beklettiğim şarkıyı gönderdim. Sonucu çok merak ediyorum.

Erman Türker Ağabey ben konu açıldıktan 2-3 dakika sonra gönderdim. Ulaştı mı sana bir dönebilir misin? 30-40 dakika kadar olmayacağım nette çünkü.

Abi en iyisi ilk sayfada isimlerin arkasina sarki gönderildi diye yaz, yoksa herkes soracak sarkim geldi mi diye :D

Ozan abinin olmayışı büyük kayıp.

Erman abi de zaten yarışmayı düzenliyor o da yok.

Benim şarkı kimden puan alacak? :D

Şarkılara geri dönüşleri yapmaya birazdan başlayacağım. Sizin de kontrol ettiğinizi varsayarak bir kere de ben yasaklı listesinde kontrol edeceğim ve ona göre tamam veya değil geri dönüş yaparım. Tamam olanların yanına tik işareti koyacağım zaten. Siz şarkılarınızı gönderin. Ama gönderdikten 2 dakika sonra geri dönüş beklemeyin :D

Eyvallah arkadaslar mention &özel mesajlar için

Bu arada erman hocam sarki isim soyisim yazdim telden link eklenmiyo malum

Herkese basarilar ejderlere ilk 3 !!!

Size bir soru, gercekten 24 Sarkinin 24dünü dinliyormusunuz yoksa hizli hizli önemi sariyorsunuz? :D

Şarkıyı gönderdim. Seçtiğim şarkıdan rahatsızım :asd22:

Aslında aklımdaki şarkı başkaydı da mecbur vazgeçtik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt