- 6 Eylül 2014
- 94.070
- 64.852
- 4.608
Zaz Vasfinin adim gibi eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senin olmadığın yarışmada ne zormuş 12 puan vermek, kaydırma yaptım 10 puanlık şarkıya 12 verdim
Yok onun tek hanede kalması mümkün değilBiraz düşün benim parçayı tahmin edersin aslında
![]()
Abi senin olmadığın yarışmada ne zormuş 12 puan vermek, kaydırma yaptım 10 puanlık şarkıya 12 verdim
Yok onun tek hanede kalması mümkün değilBiraz düşün benim parçayı tahmin edersin aslında
![]()
Zaz benim şarkı kardeşim neden benim olmuyan şarkımı benim yapımTuncay Zaz senin olamaz, olmamalı![]()
Zaz Vasfinin adim gibi eminim.
Zaz benim şarkı kardeşim neden benim olmuyan şarkımı benim yapım![]()
Tutti furutti mi ne öyle bir şey vardı o mu yoksa :asd22:
Azeileia Banks mi ne vardı. Odur o zaman.![]()
Verdim açıklanırsa görürsünnasıl verdim bende anlamadım
![]()
Alpay şampiyon olursa bu yarışı iptal ettiririmEl birligiyle alpayi şampiyon yapacagiz. İşte ozaman görürsün.;(
Zaz benim şarkı kardeşim neden benim olmuyan şarkımı benim yapım![]()
Yok la ama güzel parçaydı
Onun sahibini bende merak ediyorum![]()
Arkadaş benim parça sayılan iyiler arasında yok kötüdür diye ipucu verdim onların içinde de yok, dur playliste bakayım orada var mı![]()
El birligiyle alpayi şampiyon yapacagiz. İşte ozaman görürsün.;(
El birligiyle alpayi şampiyon yapacagiz. İşte ozaman görürsün.;(
İster değiştir ister değiştirme ben puanımı alırsam tamamdırKardeşim Bad Moon Rising değil miydi senin şarkı niye şimdi böyle yapıyorsun, bana puanlamamı değiştireceksin bu saatten sonra![]()
O verdiğim süre minimum süreyi temsil ediyorBu arada @Erman Türker in işi zor. Belki benim biraz bilgisayarda yavaş olmamdan kaynaklıdır bilemiyorum ama ben bütün gün uğraştım sonuçları işleyip 3 sonuçta bir tablo oluşturmak onları url haline getirmek için. Bir-bir buçuk saat gibi süre vermiş umarım olur.