55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi senin olmadığın yarışmada ne zormuş 12 puan vermek, kaydırma yaptım 10 puanlık şarkıya 12 verdim :D

Yok onun tek hanede kalması mümkün değil :D Biraz düşün benim parçayı tahmin edersin aslında :D

Azeileia Banks mi ne vardı. Odur o zaman. :D

Abi senin olmadığın yarışmada ne zormuş 12 puan vermek, kaydırma yaptım 10 puanlık şarkıya 12 verdim :D

Yok onun tek hanede kalması mümkün değil :D Biraz düşün benim parçayı tahmin edersin aslında :D

Tutti furutti mi ne öyle bir şey vardı o mu yoksa :asd22:

Şarkınızdan bahsedilmiyorsa stratejiye gitmemiştir :D.

Yok la ama güzel parçaydı :D

Onun sahibini bende merak ediyorum :D

Arkadaş benim parça sayılan iyiler arasında yok kötüdür diye ipucu verdim onların içinde de yok, dur playliste bakayım orada var mı :D

Lean on veya El taxi diyorum o vakit.

Kime verdiniz beyler 12 puanımı ne biçim tahmin bunlar? :red:

Bu arada @Erman Türker in işi zor. Belki benim biraz bilgisayarda yavaş olmamdan kaynaklıdır bilemiyorum ama ben bütün gün uğraştım sonuçları işleyip 3 sonuçta bir tablo oluşturmak onları url haline getirmek için. Bir-bir buçuk saat gibi süre vermiş umarım olur.
O verdiğim süre minimum süreyi temsil ediyor :D Söylediğin gibi gerçekten kolay bir iş değil :) Hata yapmayayım diye azami dikkat göstererek yapmaya çalışıyorsun bu sefer de yavaş gidiyor :) Bir de tabi tüm gün evde olup puanlar geldikçe eklemek gibi bir şansım olsaydı şu ana kadar belki de bitmişti :) Lakin tüm puanlarla akşam eve geldiğimden beri cebelleşiyorum :D O yüzden 23:00 gibi de olabilir elimden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt