55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O verdiğim süre minimum süreyi temsil ediyor :D Söylediğin gibi gerçekten kolay bir iş değil :) Hata yapmayayım diye azami dikkat göstererek yapmaya çalışıyorsun bu sefer de yavaş gidiyor :) Bir de tabi tüm gün evde olup puanlar geldikçe eklemek gibi bir şansım olsaydı şu ana kadar belki de bitmişti :) Lakin tüm puanlarla akşam eve geldiğimden beri cebelleşiyorum :D O yüzden 23:00 gibi de olabilir elimden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyorum :)
Ben herşeyiyle 1,5 saatte bitirmiştim. Zor değil aslında, sadece seri olmak önemli.

GT-I9300 Tapatalk

Geçmiş olsun o zaman. :oley:

Keşke Zaz olsaydı kardeşim. :38573:

Zaz'a mı verdin 12'yi anlaşıldı Zaz birinci olacak :D

Puan almak için seçmedim gerçekten eğlenceli olduğunu düşündüğüm için seçtim :D son 2 yarışmadır onu yapıyorum Flower flower'da eğlenceli parçaydı. :D

Gerçi katılımcı profili biraz daha değişik Güray.

Sen yine umudu kesme belli olmaz. :asd22:

bir sonraki yarışma için Şiltimi hazır ediniz

Basiret bağlanır işte bazen. Üzülmeyin sonra ki yarışmalarda telafi ederseniz. :D

Hoş hala inanamıyorum ya neyse. :)
Bende seni nasil buluyorum 12 veriyorum. neyse arda ve Mehmet abi yok. 2 Tane daha 12 giderdi. Bu benim için teselli:D
Ben Alpay'a puan verdim sanırım en son puan verdiğimde ikinci olmuştu bu sefer kesin 1. olur ;(
Niye sen bilirkişmisin. Bana yine puan vermemişsin.:oley:

Bu yarışmada sonunculuk benim. Şarkılarımı kontrol etmeden girince yasaklı çıktı. Mecburen puan almayacak bir şarkıyla katıldım. Hatta sondan üstteki basamağı bile öngöremiyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Benim şarkı yine piyasada yok.
Bari başkası için ismi geçseydi. Ona da razıydım.:crushed:

Neyse ben tıraşımı olayım diğer sefer ki gibi hezeyan olmasın, bim'den de buono aldım onunla da kutlama yaparım:oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt