- 3 Temmuz 2012
- 133.944
- 80.780
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trajikomik olan da o zaten. Selçuğu, Muslerayı anlıyorum ama Emre Çolak, Semih bu çapsızlıkla nasıl kazanmış bu kadar parayı hayret.Kazandılar çünkü
Faiziyle parayı geri alanlar faiz kısmını ardaya ödemeli bence.ver sporcularımızın parasını denizbank
Bizim ülkede çapsız olanlar parayı götürür zaten renkdaş. Eski arda olsa çökerdi kadının üstüne alırdı parayı ama berkay olayından sonra vukuat yapmak istememiş belli ki.Trajikomik olan da o zaten. Selçuğu, Muslerayı anlıyorum ama Emre Çolak, Semih bu çapsızlıkla nasıl kazanmış bu kadar parayı hayret.
hamburgerden ceza yiyen üyelerin oldugu yerde gs efsanesine alenen iftira atmak ceza sebebi degil miçalışıp klübümüze hizmet etmek ve kupa kazandırmak suretiyle belli bir servet elde etmiş ekseriyetle Cimbomlu bir kısım insanın dolandırılması gsclileri bayram ettiriyor. gerçekten tuhaf.
bundan sonra Fatih terimin avukatları ile sorunu cözecekler
Bu mesajdan sonra gsc :çalışıp klübümüze hizmet etmek ve kupa kazandırmak suretiyle belli bir servet elde etmiş ekseriyetle Cimbomlu bir kısım insanın dolandırılması gsclileri bayram ettiriyor. gerçekten tuhaf.
Bekledigim cevap bu degildibundan sonra Fatih terimin avukatları ile sorunu cözecekler
Bernie Terim MadoffBu arada, şikayetçiler arasında Terim in ismi yokmuş.
Ne anlatıyon dayı sen
Sana ceza aldirmaya calisiyomNe anlatıyon dayı sen
Benle cenk edenlerSana ceza aldirmaya calisiyom
Anlayamadım, renktaş. Nece bu?Bernie Terim Madoff
Anlayamadım, renktaş. Nece bu?![]()