55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışıp klübümüze hizmet etmek ve kupa kazandırmak suretiyle belli bir servet elde etmiş ekseriyetle Cimbomlu bir kısım insanın dolandırılması gsclileri bayram ettiriyor. gerçekten tuhaf.
mesele o değil. senin benim 7 sülalemizin çalışıp kazanamayacağı paranın yetmeyip saadet zinciri oluşturarak haksız kazanç yapıp gözlerinin doymamasının cezasını çekmeleri beni memnun etti açıkçası.

ha çiftlik bank ha bu.

kebapçı meselesinden daha çok su götüreceği bi gerçek siyasi bağlantılarla örtülmezse. inşallah da daha derine inilir.

galatasaraylı olmuş çemişgezekli olmuş bi önemi yok yani.

mesele o değil. senin benim 7 sülalemizin çalışıp kazanamayacağı paranın yetmeyip saadet zinciri oluşturarak haksız kazanç yapıp gözlerinin doymamasının cezasını çekmeleri beni memnun etti açıkçası.

ha çiftlik bank ha bu.

kebapçı meselesinden daha çok su götüreceği bi gerçek siyasi bağlantılarla örtülmezse. inşallah da daha derine inilir.

galatasaraylı olmuş çemişgezekli olmuş bi önemi yok yani.

niye saadet zinciri
niye haksız kazanç
2si de değil kesinlikle
adamlar kazanmış ve kazandıkları parayı değerlendirmek istemiş. kariyerleri 35te biten adamların önlerindeki 35-40 seneyi güvenceye almak istemesinde ne var ki. o paradan her halükarda para kazanacaklar zaten, sen de olsan %10 yerine %15 almak istersin. kimsenin zaten çok paraları var diye dünya kadar paralarının gitmesine oh fln demeye hakkı yok. karı şerefsizlik yapmış net olarak, bu hususta yapılacak tek yorum bu olmalıdır.

niye saadet zinciri
niye haksız kazanç
2si de değil kesinlikle
adamlar kazanmış ve kazandıkları parayı değerlendirmek istemiş. kariyerleri 35te biten adamların önlerindeki 35-40 seneyi güvenceye almak istemesinde ne var ki. o paradan her halükarda para kazanacaklar zaten, sen de olsan %10 yerine %15 almak istersin. kimsenin zaten çok paraları var diye dünya kadar paralarının gitmesine oh fln demeye hakkı yok. karı şerefsizlik yapmış net olarak, bu hususta yapılacak tek yorum bu olmalıdır.
Bravo Hayri Bey
Bunların düşmanlığı Terim ondan ötürü öyle diyorlar

audit yaptığım zamanlarda buna benzer bir olaya denk gelmiştim. 80 kişi vardı. 70 tanesi zararda 10 tanesi karda. zararda olanların anaparasını ödedik. karda olanların anaparasını mevduat faiziyle nemalandırıp fazlasını geri istedik. önce vermeye yanaşmadılar ama mahkemeyle falan korkutunca 9 tanesi kabul etti. 1 kişi çok kardaydı ne yaptıysak kabul etmedi. ona da hem sebepsiz zenginleşme davası açtık hem de dolandırıcıyla ortak çalıştığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduk. bayağı kodaman bir herifti. polisi kapısında görünce bizle pazarlığa geldi. neyse onunla da anlaşıp olay basına sızmadan kapattık. o olaydan sonra terfi almıştım.

Futbol camiası, yöneticiler falan dışında, paralarını nasıl değerlendireceklerini bilmiyorlar. Kimbilir aralarında nasıl bir telefon trafiği var. Birisi bir kaynak bulduğunda herkese haber veriyor. Belki whatsap grupları da vardır. Çok paraları var ama kullanmasını bilmiyorlar. Emre çolak bile 3 milyon dolar getirmiş buraya.

Denizbank bu isin neresinde acaba

Bir calisan banka üzerinden bunlari yapiyorsa banka’nin haberdar olmasi gerekir

audit yaptığım zamanlarda buna benzer bir olaya denk gelmiştim. 80 kişi vardı. 70 tanesi zararda 10 tanesi karda. zararda olanların anaparasını ödedik. karda olanların anaparasını mevduat faiziyle nemalandırıp fazlasını geri istedik. önce vermeye yanaşmadılar ama mahkemeyle falan korkutunca 9 tanesi kabul etti. 1 kişi çok kardaydı ne yaptıysak kabul etmedi. ona da hem sebepsiz zenginleşme davası açtık hem de dolandırıcıyla ortak çalıştığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduk. bayağı kodaman bir herifti. polisi kapısında görünce bizle pazarlığa geldi. neyse onunla da anlaşıp olay basına sızmadan kapattık. o olaydan sonra terfi almıştım.
O zaman Semih villayı satacak gibi görünüyor 🤣

Londra’da kiradan çıkınca zorunlu detay temizlik yaptırıyorsun 150£ civarında tutuyor, ben bir şirketle anlaştım 100£’a, fatura birşey vermiyoruz dedi zorla kendim sözleşme hazırlayıp imzalattım parayı önden göndereceğim diye. Millet 14 milyon doları çantayla vermiş. Gerçekten acınası bir durum.

Fatih hocam ponziyi fark edip olay patlamadan erken çıkınca karda çıkmış olan arda ve emreye olmuş :D

birde nando var tabii abicim sen nasıl girdin bu işe ya

Londra’da kiradan çıkınca zorunlu detay temizlik yaptırıyorsun 150£ civarında tutuyor, ben bir şirketle anlaştım 100£’a, fatura birşey vermiyoruz dedi zorla kendim sözleşme hazırlayıp imzalattım parayı önden göndereceğim diye. Millet 14 milyon doları çantayla vermiş. Gerçekten acınası bir durum.
Zorla hee vay bee

Arda tüm parasını vermekle kalmamış üstüne 33 milyon TL kredi çekmiş, bu nasıl bir açgözlülük lan

Sen 20 sene Galatasaray, Atletico, Barcelona falan dolan, hayatının 20 senesini vakfet bu işe, sonra tüm birikimin bir anda............... buhar olsun gitsin.

Sakal da beyazlar, döş de beyazlar.

Arda tüm parasını vermekle kalmamış üstüne 33 milyon TL kredi çekmiş, bu nasıl bir açgözlülük lan
FCO8Qc6XIAYh1_r.jpg:large

Tam olarak şu psikoloji. Adama her şeyi yaptırır.

Kolay kazanç, yüksek kar kadar insanı yoldan çıkaran bir şey yok.

Seçil’in Fatih Terim konusu açılınca hep yan çizmesi biraz tuhaf bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt