55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iddiaya göre Fatih Terim’in ifadesi

"Ben uzun yıldır teknik direktörlük yaptım. Son 1 yıldır dinleniyorum. Seçil Erzan ile yaklaşık 5-6 yıldır tanışmaktayım. Hatırladığım kadarıyla 11 yıldır da Denizbank müşterisiyim.

Ben yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum, bankaya hiç gitmedim. Dosyadaki fon ile uzaktan yakından alakam yok. Bu fon için kimse benden para istemedi. Bu fon için Seçil Erzan'a hiç para vermedim. Erzan olayını duyunca paramı eşimin hesabına aktardım.

6 Nisan'da hesabımda ne olup bittiğini öğrenmek için Denizbank çalışanı Rüya Hanım'la yazıştım. O da bana bilgileri atacağına ilişkin mesaj gönderdi. Gönderdiği Excel tablosunda 3 kalem gözükmekteydi.

Birincisinde 219.300 USD, 47.400 TL (TL Mevduat) ve saklama O/N 3 Milyon USD şeklinde bilgiler yer alıyordu. Bana mesaj yoluyla gönderilen ve yukarıda bahsettiğim kalemlerden 219.300 USD, 47.400 TL (TL Mevduat) paramın eşimin hesabına geldiğini tespit ettim fakat 3.000.000 USD hala gönderilmedi.

Öncelikle 3.000.000 USD paramı halen bana vermedikleri için Denizbank'ta çalışan Rüya Hanım'dan şikayetçiyim."

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün nevşini izledim hocanin ifadesi hiç alınmamış gibi seyler söylüyordu

Emre Çolak ve 3.2M Dolar ha

Bakalım olay nerelere gidecek diyeceğim ama burası TR 2 aya kapatılır üstü

Arda harbiden düzgün adammış yalnız, benim 13 milyon dolarımı alacaklar tankla kadının evini basmaya giderim adam hiçbişey söylememiş bile.
Berkay'la yaşadığı silahlı olaydan ötürü hükmün geriye bırakılması var onun. (Sanırım 5 yıl süreli)

Benzer bir suç daha isterse yatarı var. Bir şey yapmaya yememiştir :red:

Ayrıca 13 milyon 900 bin doları elden verecek zekaya sahip birinin yıllarca bizim kaptanımız olmasına çok üzüldüm.

İlaveten seni 13 milyon 900 Bin dolarda durduran şey neydi Arda!

eger kara para degilse her zaman makbuz ile verilmeli para

isterse 100tl olsun

bence o paranin hepsi temiz degildi o yüzden o yolu secmistir

ismi geçenler kazara futbol dünyasında yer alıp önemli yerlere gelmeseler muhtemelen trafikte kadın şoför döven tipler olacaklardı

hayat biraz da böyle

Fatih hocam ponziyi fark edip olay patlamadan erken çıkınca karda çıkmış olan arda ve emreye olmuş :D

birde nando var tabii abicim sen nasıl girdin bu işe ya
Fatih hoca parasını Arda, Emre falan yatırdıktan sonra alabilmiş diyenlerde var. Sonrakilere Terim in hesabını göstererek güven sağlamış kadın.

Bu kadın bu işten bir cacik kazanmıyor ve kaçmıyor da. Arda ve ikiz emreler terim ve semihin faizini finanse etmisler gibi gorunuyor. Garip bir düzen var.

Arda dolandırıldığına uyandığı anlar;

ezgif-3-3a3951c790.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt