55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin ucu kime dokunuyorsa ortaya çıksın. Paraların nereye gittiği de açıklansın.

Nedir bu mevzuyla ilgili yorumun knk
Çözemedim ki. Kari bu işe niye giriyor belli değil. Amaç para alip kaçmak olsa ardanin paralari verdigi donemde digerleriyle beraber karinin elinde 20m dolar civarı para olması gerekir. O ara alip kaçmalıydı. Ardayla olan yazışmalarina baktım karının iq 3 falan. Tahminimce başta terimden para aldı bunu katla diye. Sonra katlayamayinca ve terim parayi isteyince bu parayı geri ödemek icin başkalarından para toplamaya başladı. Sonra ondan aldı ona verdi derken en son kabak emreyle ardaya patladı.

benim anlamadığım konu neden fatih terimin dolandırılması galatasarayı bağlıyor. sonuçta fatih hoca kazanmış parasını isterse gider pavyonda batırır, isterse gider bitcoin alır, istersede parayı yakar. bu konunun galatasaray ile alakası ne. sonuçta galatasarayın efsaneside olsa galatasarayın eski bir çalışanıda olsa para onun özel hayatını ilgilendirir. fatih hocanın ve diğer futbolcuların dolandırılmasının galatasaraya olan etkisi nedir bunu anlamadım günlerdir. ve neden biz bu konuyu dert ediyoruz.

benim anlamadığım konu neden fatih terimin dolandırılması galatasarayı bağlıyor. sonuçta fatih hoca kazanmış parasını isterse gider pavyonda batırır, isterse gider bitcoin alır, istersede parayı yakar. bu konunun galatasaray ile alakası ne. sonuçta galatasarayın efsaneside olsa galatasarayın eski bir çalışanıda olsa para onun özel hayatını ilgilendirir. fatih hocanın ve diğer futbolcuların dolandırılmasının galatasaraya olan etkisi nedir bunu anlamadım günlerdir. ve neden biz bu konuyu dert ediyoruz.
Bende onu anlamıyorum klübün sahibimi hizmet etti karşılığını aldı gitti özel hayatında yaptıgından bize ne

Olay kafama oturmadı bir türlü kuzenim murat da aynısını söylemiş. Eksik birşeyler var. Şuan yorum yapmak doğru olmaz bence. Konu aydınlansın sonra tartisilur

bu davayı gündemde tutan isimlere dikkat edin hepsi fenerli tipler

fatih hoca fonu diyerek GSya baglamaya calısacaklar olayı amacları net olarak bu

bizim kulübünde tavrı ne olur merak ediyorum
Ya bu ozel hayat ile ilgili durumlar. Kulup ile alakasi yok, bizim basarilarimiz ile bu munferit olaylar arasinda bag kuramayiz ki. Yani sirf bizde oynadilar diye bizim kulube baglamaya calismalari komik :) Biz de Emre Belozoglu'ndan dolayi fb'ye mi baglayalim isi? :)

Adamlar kazanclarini acgozluluk ile katlamak istemisler ve dolandirilmislar. Gidip de sike yapmamislar.

Bu kadın zorla kimseden para almamış. Tahliyesine karar verdim

bu davayı gündemde tutan isimlere dikkat edin hepsi fenerli tipler

fatih hoca fonu diyerek GSya baglamaya calısacaklar olayı amacları net olarak bu

bizim kulübünde tavrı ne olur merak ediyorum
whatsap trolleri is basinda sozcude ismail saymaz da yazmis fatih terim nefreti bilinen igrenc bir herif

bu konu uzerinden sistemli bir sekilde galatasaray'a zarar verme operasyonu yurutuluyor.

doktor grubunda bile sinsice mesaj atiyorlar bu kadar fazla fener trolu kol geziyor.

nasil bir toplulukla mucadele ettigimizi asla unutmayin.

whatsap trolleri is basinda sozcude ismail saymaz da yazmis fatih terim nefreti bilinen igrenc bir herif

bu konu uzerinden sistemli bir sekilde galatasaray'a zarar verme operasyonu yurutuluyor.

doktor grubunda bile sinsice mesaj atiyorlar bu kadar fazla fener trolu kol geziyor.

nasil bir toplulukla mucadele ettigimizi asla unutmayin.
aynen,bizim gerizekalı taraftarda bunu magazin haberiymiş gibi konusuyor kaç gündür iq seviyesi 80 üzeri olan herkes bunu anlar amac bu isimler üzerinden GSa itibar kaybı yapmak yada pay çıkarmak ki fatih terim fonu denmesının amacıda bu,tabi burada fatih hocanında suçu var susmayıp cıkıp konuşabilir ama o da kendini düşünüyor
bu haberleri medyada ısrarla yayın yapanlar fonlayanlar net olarak koçun adamları zaten o bariz
bizim kulüpte herzaman oldgu gibi süt dökmüş kedi gibi

Semih, ayhan akman ve hocam kazanmış. Süleyman diye biri vurgun vurmuş :D Giren emrelerle ardaya girmiş. Muslera da 500 içeride.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt