Fahri Aksoy
10 Numara!
Duydum. Semih’in yaptığı da direkt gasp olayına girer. Zaten yasa dışı para işletmesi yaparak hepsi hatalı durumdaSemih ve ayhan akman da fazla para aliyor. Semih hatunu dövüyor sanirim. Altaylı öyle diyor
Duydum. Semih’in yaptığı da direkt gasp olayına girer. Zaten yasa dışı para işletmesi yaparak hepsi hatalı durumdaSemih ve ayhan akman da fazla para aliyor. Semih hatunu dövüyor sanirim. Altaylı öyle diyor
Nedir bu mevzuyla ilgili yorumun knkEfendi semih
Çözemedim ki. Kari bu işe niye giriyor belli değil. Amaç para alip kaçmak olsa ardanin paralari verdigi donemde digerleriyle beraber karinin elinde 20m dolar civarı para olması gerekir. O ara alip kaçmalıydı. Ardayla olan yazışmalarina baktım karının iq 3 falan. Tahminimce başta terimden para aldı bunu katla diye. Sonra katlayamayinca ve terim parayi isteyince bu parayı geri ödemek icin başkalarından para toplamaya başladı. Sonra ondan aldı ona verdi derken en son kabak emreyle ardaya patladı.Nedir bu mevzuyla ilgili yorumun knk
Sakin ol murhanımBu işin ucu kime dokunuyorsa ortaya çıksın. Paraların nereye gittiği de açıklansın.
Herkesin bilmeye hakkı var artık. Kamuoyu beklentisi var.Sakin ol murhanım
inşallah o paralar bana gitmiştirBu işin ucu kime dokunuyorsa ortaya çıksın. Paraların nereye gittiği de açıklansın.
Bende onu anlamıyorum klübün sahibimi hizmet etti karşılığını aldı gitti özel hayatında yaptıgından bize nebenim anlamadığım konu neden fatih terimin dolandırılması galatasarayı bağlıyor. sonuçta fatih hoca kazanmış parasını isterse gider pavyonda batırır, isterse gider bitcoin alır, istersede parayı yakar. bu konunun galatasaray ile alakası ne. sonuçta galatasarayın efsaneside olsa galatasarayın eski bir çalışanıda olsa para onun özel hayatını ilgilendirir. fatih hocanın ve diğer futbolcuların dolandırılmasının galatasaraya olan etkisi nedir bunu anlamadım günlerdir. ve neden biz bu konuyu dert ediyoruz.
avatar post uyumuOlay kafama oturmadı bir türlü kuzenim murat da aynısını söylemiş. Eksik birşeyler var. Şuan yorum yapmak doğru olmaz bence. Konu aydınlansın sonra tartisilur
Ya bu ozel hayat ile ilgili durumlar. Kulup ile alakasi yok, bizim basarilarimiz ile bu munferit olaylar arasinda bag kuramayiz ki. Yani sirf bizde oynadilar diye bizim kulube baglamaya calismalari komikbu davayı gündemde tutan isimlere dikkat edin hepsi fenerli tipler
fatih hoca fonu diyerek GSya baglamaya calısacaklar olayı amacları net olarak bu
bizim kulübünde tavrı ne olur merak ediyorum
Biz de Emre Belozoglu'ndan dolayi fb'ye mi baglayalim isi?
whatsap trolleri is basinda sozcude ismail saymaz da yazmis fatih terim nefreti bilinen igrenc bir herifbu davayı gündemde tutan isimlere dikkat edin hepsi fenerli tipler
fatih hoca fonu diyerek GSya baglamaya calısacaklar olayı amacları net olarak bu
bizim kulübünde tavrı ne olur merak ediyorum
aynen,bizim gerizekalı taraftarda bunu magazin haberiymiş gibi konusuyor kaç gündür iq seviyesi 80 üzeri olan herkes bunu anlar amac bu isimler üzerinden GSa itibar kaybı yapmak yada pay çıkarmak ki fatih terim fonu denmesının amacıda bu,tabi burada fatih hocanında suçu var susmayıp cıkıp konuşabilir ama o da kendini düşünüyorwhatsap trolleri is basinda sozcude ismail saymaz da yazmis fatih terim nefreti bilinen igrenc bir herif
bu konu uzerinden sistemli bir sekilde galatasaray'a zarar verme operasyonu yurutuluyor.
doktor grubunda bile sinsice mesaj atiyorlar bu kadar fazla fener trolu kol geziyor.
nasil bir toplulukla mucadele ettigimizi asla unutmayin.
Giren emrelerle ardaya girmiş. Muslera da 500 içeride.