GSCimbom
55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!
Recep Buruk

55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf! Sayfa 18

Recep Buruk ·

Cevap
551
Okunma
22,8K
Sayfa
18/28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terimin eskiden galatasaray hocalığı yaptığı doğrudur ama bu onu her konuda savunacağımız anlamına gelmez. şahsi parası ile yatırım yatmış sonuçta kar edip etmediği bizi ilgilendirmez.

Bu işte hocanın hiç bir parmağı yok muhtemelen. Finans danısmani olarak adamın bankadaki parayı yöneten bu kadın keyfi olarak parayı çekip farklı işlerde değerlendirmeye çalışıyor başta iyi gidiyor hocaya fon vs diyip aradan sıyrılıyor sonra bir bağlantıda nakit parayı aktardığı kişilerle birlikte sıçıyor.

Özetle bir yerde de bu paralarla alınan ürünler patlayınca sıçıyor.
Altında bir ticaret türü çıkarsa şaşırmam.
Kayıtsız elden alınan parayı %50 kar ile geri verebilmenin mümkünatı yok.

Hocadan da mevzuyla alakalı açıklama var

Milliyet'in haberine göre Terim, “Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar” ifadelerini kullandı.

Hocadan da mevzuyla alakalı açıklama var

Milliyet'in haberine göre Terim, “Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar” ifadelerini kullandı.
1 koyup 3 alınca ben

bu konuda sorumlu sizce kim

bankanın hic mi sucu yok?

kadın bu işi yaparken bankacı olarak müdür olarak güven vererek bankada yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt