55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terimin eskiden galatasaray hocalığı yaptığı doğrudur ama bu onu her konuda savunacağımız anlamına gelmez. şahsi parası ile yatırım yatmış sonuçta kar edip etmediği bizi ilgilendirmez.

fatih terimin eskiden galatasaray hocalığı yaptığı doğrudur ama bu onu her konuda savunacağımız anlamına gelmez. şahsi parası ile yatırım yatmış sonuçta kar edip etmediği bizi ilgilendirmez.
Rakunum Avukatlık mesleği hakkında söylemek istediğin 1-2 kelam var mı

Bu işte hocanın hiç bir parmağı yok muhtemelen. Finans danısmani olarak adamın bankadaki parayı yöneten bu kadın keyfi olarak parayı çekip farklı işlerde değerlendirmeye çalışıyor başta iyi gidiyor hocaya fon vs diyip aradan sıyrılıyor sonra bir bağlantıda nakit parayı aktardığı kişilerle birlikte sıçıyor.

Özetle bir yerde de bu paralarla alınan ürünler patlayınca sıçıyor.
Altında bir ticaret türü çıkarsa şaşırmam.
Kayıtsız elden alınan parayı %50 kar ile geri verebilmenin mümkünatı yok.

Hocadan da mevzuyla alakalı açıklama var

Milliyet'in haberine göre Terim, “Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar” ifadelerini kullandı.

Hocadan da mevzuyla alakalı açıklama var

Milliyet'in haberine göre Terim, “Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar” ifadelerini kullandı.
1 koyup 3 alınca ben

Eski Fenerliler Fetöcü çıkar hiç kimse bu adamlardan bahsederken Fener'in F'sini bile anmaz.

Bizde ise kulüple zerre alakası olmayan böyle bir konuda bile her yerde Galatasaray da Galatasaray diye bahsederler.

Adam mısınız lan siz haysiyetsiz satılık kalemler.

bu konuda sorumlu sizce kim

bankanın hic mi sucu yok?

kadın bu işi yaparken bankacı olarak müdür olarak güven vererek bankada yapıyor

Tabiki bankanın sorumluluğu var. Bu adamlar banka şube müdürü olmasına güvenerek vermiş parayı.
yani herkes öyle bir anlatıyor ki

dışardaki birine ponzi icin para verilmiş gibi

kadın banka müdürü olmasa sorgusuz sualsiz neden versinler

ayrıca gizli bi fon falan demıs insanlara kadın

yani herkes öyle bir anlatıyor ki

dışardaki birine ponzi icin para verilmiş gibi

kadın banka müdürü olmasa sorgusuz sualsiz neden versinler

ayrıca gizli bi fon falan demıs insanlara kadın
Rezan epözdemir açıklamış. Paraları şubede vermişler kadına. kadın, genel müdürün de haberi var demiş hatta

Fatih terimin herhangi bir dahili yokmuş bu fona. Ne para yatırmış ne de elden teslimat yapmış. Aynı şekilde damadı da sadece emre belezoğlu'nun parasını götürüp elden teslim etmiş onun da dahili buymuş.

Bilip bilmeden Fatih hocaya bu konu üzerinden şeref yoksunlarının sözleriyle laf çarpanlara ne demeli şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt