- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
@Rakun Ata TANRIVERDİBirisi Tokatçı filmindeki şu
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Rakun Ata TANRIVERDİBirisi Tokatçı filmindeki şu
Nasıl yok hocam millette baya para varmilletin 130 lirası yok adam 13 milyon veriyor elden. vay be
Neden?fatih hoca hakkında düzgün konuşalım arkadaşlar
benim mesajımı sildin, bana bir mesaj borçlusunnfatih hoca hakkında düzgün konuşalım arkadaşlar
Aferin recepfatih hoca hakkında düzgün konuşalım arkadaşlar
Hocama bir de taktik, strateji bilmez dedik o kadar.
Neden musaba 2 ay attın. Editledigin sayfa da bile ftye laf edenler varken musaba atmışsın bir tekfatih hoca hakkında düzgün konuşalım arkadaşlar
Adalet savunucusu mu oldunNeden musaba 2 ay attın. Editledigin sayfa da bile ftye laf edenler varken musaba atmışsın bir tek
menajeriyle kadının evini basıp kadını dövmüş!Semih Kaya'yı takdir ettim, en doğrusunu o yapmış :d
Ben banlandim acildi durduk yere xdbenim mesajımı sildin, bana bir mesaj borçlusunn
yada scout konusunu açacağım genç bir futbolcu da olur
Sasirdin mi xD adam takintili bana ki okumadan atmis, baskalari daha agir konusmus, bende altaylinin dedigine göre anladigim kadariyla yazmisim.Neden musaba 2 ay attın. Editledigin sayfa da bile ftye laf edenler varken musaba atmışsın bir tek
durduk yere mi banlandın. gecen hafta fenerin ucagı düşsün muhabbeti yaptın bugün ftye dolandırıcı imasında bulundun direk hukuki sorun bunlar senin gibi biri ile uğraşmak zorunda mı forum hukuki olarakSasirdin mi xD adam takintili bana ki okumadan atmis, baskalari daha agir konusmus, bende altaylinin dedigine göre anladigim kadariyla yazmisim.