#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Ne Gökhan'ı Ne Sabri'si

Forza Maicon :D:D

Ben de Sabri demem ama Ugur>Gokhan keyif ile derim...

Gökhan iyi futbolcudur.İnsanlıgı beni ilgilendirmez fenevden tek bi adam istesen deseler alıcagım tek futbolcu Gökhan'dır gerci onuda elimizle hediye ettik zamanında ama neyse bizim kadroda Gökhanı Sabriyle kıyaslıyamayız cunku sabrinin asıl yeri orası degil ayrıca istatiklikler göz boyamasıdır madem o kadar önde sabri varmı söyle suana kadar hatırladıgın adrese teslim ortası ve gol? benim sahsen yok eger gökhanla birini kıyaslıcaksan bu Ugur ucar olmalı eger sakatlanmasaydı ugur 10 tane gökhan yapardı. Artık gunumuz futbolda sadece ofans olarak bakmamak lazım kimine göre en iyi sag bek Alves'dir kimine göre Maicon'dur benim anlayısıma göre Maicon'dur ve o yuzden eger bi kıyaslama yapılırsa Sabri vs Gökhan diye sarı kırmızı bir gözlükle bakmam Gökhan derim sen Sabri dersende bişey diyemem ama öle yok parcalar yok yer yok patlatır flaan bunlar hikaye derim.

Gökhan'ın adrese teslim kaç ortası var?Varsa sayar mısın lütfen???

Valla hastası degilim ama su kadar diyip eger bu fenev su bitmiş haliyle sampiyonluk potasındaysa gökhanın katkısı %50 den fazladır.

Yahu herhalde olacak şampiyonluk potasında.:rolleyes:Herifler Avrupa'da tokmak üstüne tokmak yemişler.Tek umutları lig artık.Üstelik yine söylüyorum Gökhan geçen sene çıkış yakaladı kabul.Yalnız bu sene yalan oldu.Bitti....

Yahu herhalde olacak şampiyonluk potasında.:rolleyes:Herifler Avrupa'da tokmak üstüne tokmak yemişler.Tek umutları lig artık.Üstelik yine söylüyorum Gökhan geçen sene çıkış yakaladı kabul.Yalnız bu sene yalan oldu.Bitti....

avrupada rezilligin içinde bile gökhan kendine helal olsun dedirtiyordu Niye sampiyonluk potasındalar? Bu sene yalan oldu bitti eminmisin?

gecen sene carlosu aldılar sanki her yerde oynayan adam muamelesi yaptılar ast astarı sol bek dedik dimi cogumuz öle dedik ama bu sene bak izle gökhan sag bekten takımı yönetiyor takımın gidecek hali yokken o goturuyor yani gökhana ast astarı sag bek diyemeyiz haksızlık etmiş oluruz. Her ne kadar ezikde olsa hakkını yeme cocugun sonra kul hakkı yemiş olursun demedi deme:D

avrupada rezilligin içinde bile gökhan kendine helal olsun dedirtiyordu Niye sampiyonluk potasındalar? Bu sene yalan oldu bitti eminmisin?

gecen sene carlosu aldılar sanki her yerde oynayan adam muamelesi yaptılar ast astarı sol bek dedik dimi cogumuz öle dedik ama bu sene bak izle gökhan sag bekten takımı yönetiyor takımın gidecek hali yokken o goturuyor yani gökhana ast astarı sag bek diyemeyiz haksızlık etmiş oluruz. Her ne kadar ezikde olsa hakkını yeme cocugun sonra kul hakkı yemiş olursun demedi deme:D

Bana görede rezil bir performans gösteriyor.;)Kendi bölgesinde boşluklar bırakıyor, doğru dürüst orta açamıyor, topa sert vuramıyor, gol atamıyor.:rolleyes:

Sizin bu tartışmanız bitmez :)

Bana görede rezil bir performans gösteriyor.;)Kendi bölgesinde boşluklar bırakıyor, doğru dürüst orta açamıyor, topa sert vuramıyor, gol atamıyor.:rolleyes:

onlara eyvallah;) Ama sabri ucar sokar parcalar dagıtır gibi mübalagaya girecek kelimelerden sakınalım:D objektifligimizi kaybetmeden kimseyi kendimize güldürmeden yorumlara dusuncelere saygılıyız sabri>gökhan dersin eyw deriz biter bnde diyorumki sabri buyuk gökhandan cunku sabride KUTSAL FORMA var;) ama yine söylüyorum asıl kıyas ugur ile gökhan arasında olmalı(y)dı.Malesef uguru bu sene izleyemicez

onlara eyvallah;) Ama sabri ucar sokar parcalar dagıtır gibi mübalagaya girecek kelimelerden sakınalım:D objektifligimizi kaybetmeden kimseyi kendimize güldürmeden yorumlara dusuncelere saygılıyız sabri>gökhan dersin eyw deriz biter bnde diyorumki sabri buyuk gökhandan cunku sabride KUTSAL FORMA var;)

Gülmek isteyen gitsin angutların sitesine çöreklensin.Evet tekrarlıyorum; Sabri Gökhan'ı maymun eder.Sabri her açıdan daha kaliteli.Kimse aksini kabul ettiremez bana...:rolleyes:

Sabri onun için düşündüğümüz şeyleri sürekli değiştiren bir oyuncu ne yazacağımı bilmiyorum öyle iyi oynuyor ki bazen hep böyle ol desem bir sonra ki maç gene eski Sabri gibi çözemedim bu işi!

Ben Sabri'yi geçen sene Fener maçında izlediğimde işte bu demiştim.İşte Sabri bu.O açtığı ortalara falan hayran kalmıştım.Bu sene de çok başarılı görüyorum ben Sabri'yi.Hemde milli takım maçlarında.Özellikle frikikten attığı bir gol vardı.Hangi maçtı tam hatırlayamadım.O golü müthişti.Werder Bremen maçında da frikikten bir golü var.Geçen sene Kayserispor maçında da bir gol atmıştı.Bence yetenekli bir futbolcu...

Yetenekli tabiki ama istikrarı olmaması çok kötü!

ben sabriyi görünce gülüyom :D

hatta adının duyunca bile güldüğüm oluyo :D

sabri yaw :P

sabri iyi oyuncu bazen kafası karışıyor o kadar... Türkiye-Almanya maçında 88 de attığımız golde rakip defansı maymuna çevirmesi gözümün önünden gitmiyor... tek sorun istikrar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt