#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Werder Breman maçında sağ açk oynadıgında iyi oynamıştı bekte ben o kadar etkili oldugunu görmedik 1-2 şut dışında

"Yarış yeni başlıyor "

Başarılı oyuncumuz Sabri Sarıoğlu, form durumunu daha da ileriye taşıyacağını söyledi.

Son haftalardaki futboluyla taraflı tarafsız herkesin beğenisi toplayan Sabri Sarıoğlu, form durumunu daha da ileriye taşıyacağını söyledi. “Sağ bek ya da sağ açık, hiç fark etmez. Hocamız ne görev verirse yaparım. Yeter ki oynayayım” diyen milli futbolcu, şu görüşleri dile getirdi: “İyi bir ekibiz ve iyi çalışıyoruz. Benim de, takımımızın da son dönemde bir çıkışı söz konusu. Önemli olan bu görüntüyü sürdürebilmek, hatta geliştirebilmek. Bu potansiyelimiz de var. Üç kulvarda birden yarışmak bizi etkilemez. Geniş ve kaliteli bir kadromuz bulunuyor. Bu da büyük bir avantaj. Yarış yeni başlıyor ve biz her kulvarda en üst dereceyi hedefliyoruz.”

Kaynak: Fanatik

Sabri, çabukluğu ve kuvvetliliği ile Galatasarayın vazgeçilmez oyuncularından birtanesidir. Kendisinin de söylediği gibi, sağ tarafın her alanında başarı ile oynayacaktır. Benim kendisinden istediğim, futbolu gibi sinirlerinide iyileştirmesi, saha içerisinde biraz daha sabırlı olması ve profesyonellikten taviz vermemesi gerekir diye düşünüyor, onu sevdiğimizi buradan iletmek istiyorum..

Sabri son zamanlar oldukça gözüme girmeye başladı her şeyden önemli yerden oynamayı öğrenmesi çok iyi oldu,konsantre olduğu zaman çok etkileyici oynuyor böyle devam eder inşallah!

Sivas maçında en çok sabriye güveniyorum.. :)

asıl mevkisi bence sağ açık değildir sabrinin, ya da ben sabriyi sağ açık görmek istemem..

Wing back olur ama en ideali bekde oynamasıdır..

Hızlı ve iyi kondüsyonu var, gidip geliyo işte..

Açık oynadığında tekniği ve dribblingi(bide zekası) iyi olmadığı için, çok top kaybeder..

Açık oynadığında daha iyi oynadığına dair Bremen maçında örnekler sundu bence bize.Kesinlikle kendisi açıkta çok daha iyi oynuyor.Arkayı koruma durumu olmadığından çok daha rahat pres yapıp savunmayı da rahatsız edebiliyor.Ortaları da düzelttiği zaman tehlikeli bir kanat oyuncusuna dönüşebiliyor.Yani her zaman dediğim gibi şu Uğur dönsün artık!!!

Açık oynadığında daha iyi oynadığına dair Bremen maçında örnekler sundu bence bize.Kesinlikle kendisi açıkta çok daha iyi oynuyor.Arkayı koruma durumu olmadığından çok daha rahat pres yapıp savunmayı da rahatsız edebiliyor.Ortaları da düzelttiği zaman tehlikeli bir kanat oyuncusuna dönüşebiliyor.Yani her zaman dediğim gibi şu Uğur dönsün artık!!!

Katılıyorum.Sabri açıkta çok daha iyi bir futbolcu ama onun açıkta oynaması için Uğur'un artık dönmesi lazım.

Sarı'nın oğlu....

Sarıoğlu Sabri, Sabri Sarıoğlu...

Ekle yanına kırmızıyı, heh, şimdi tam oldu....

Sağ-back'in prensidir harbi....

Yazar formasında bazen Sarbi...

Bazen gazdan nereye koşacağını bilemez...

Topu yakalamaktan başka birşey dilemez...

Gazı aldımmı, son sürat gelir....

Alır topu ayağına, birazda gider....

Yaradana sığınıp bir koyar ki topa....

Sen NAH görürsün o topu daha....

Koçum Sarbi, yürü, helal olsun, aferin...

Yeni sağ-back'e gerek yok, 55'e yol verin....

Gözünün çapağını yiyem Sarbi,

Bak dinle; vallaha diyom, harbi !...

:o

Orta açamadığı sürece yol vermem ben ona :D

Her maç performansı attığında iyi oyuncu ama bir iyi bir kötü oynuyor.Emir şiirin harika.

Galatasarayda 6 seneden beri oynuyor hala orta yapamayi ogrenemedi.Bir kanat oyuncusunun actigi 15 ortanin 1i isabetli olurmu??Frikik,korner ne varssa kullaniyor birde.Hicmi calismiyor antrenmandan sonra??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt