#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bencede ya şut çekmemiz lazım ama bunu yapması gereken Sabri değil.Kewell-Lincoln falan döndüğünde daha çok şut çeksinler Sabri'ye fırsat kalmasın hepimiz rahatlayalım.

Guzel diyorsunda sene basindan beri maclari hatirlarsan eger L10 ve Kewellin oldugu maclarda bile 30 metreden sut cekiyordu,kornerleri atmaya gidiyordu,frikikleri kullanmak istiyordu.Valla birgun penaltilari atmaya baslayacak diye korkuyorum.

'Sabri Pengueni yaraladı'

Sabrinin dün dışarı attığı toplardan biri Kutup bölgesinde yaşayan bir penguenin kafasına düştüğü bildirildi.Neye uğradığı anlamayan talihsiz hayvanın beyin sarsıntısı geçirildiği öğrenildi.Muhabirlerimize konuşan bir kutup ayısı zaman zaman buraya gelen topların olduğunu bu durumdan rahatsız olduklarını söyleyerek yetkilileri göreve çağırdı..

Dha

Kutup ayısı Emre ezikoğlu galiba=)

Arkadaşlar,Sabri de Galatasaray SK'nün bir oyuncusu.Sonuçta az çok onun da takımımıza verdiği bir emek,bir mücadele var.

Sabri'nin yaptıkları ve yapabilecekleri de belli.Tamam belki de şutları vb. özellikleri iyi olmayabilir fakat en azından o da Galatasaray'ımız için yapabileceği ve gösterebileceği en iyi mücadeleyi veriyor,sahada basmadık yer bırakmıyor.

Lütfen bunları dikkate alalım,ayrıca Galatasaray'ımızda emek harcayan hiç kimseye hakaret etmeyelim.;)

Ardadan iyi sut atıyor.Su Arda bi kere topu kaleye hızlı gonderse ne olur ?

'Sabri Pengueni yaraladı'

Sabrinin dün dışarı attığı toplardan biri Kutup bölgesinde yaşayan bir penguenin kafasına düştüğü bildirildi.Neye uğradığı anlamayan talihsiz hayvanın beyin sarsıntısı geçirildiği öğrenildi.Muhabirlerimize konuşan bir kutup ayısı zaman zaman buraya gelen topların olduğunu bu durumdan rahatsız olduklarını söyleyerek yetkilileri göreve çağırdı..

Dha

Kendi futbolcularımızla özellikle de has ve has GALATASARAY'lı olduğunu bildiğimiz Sabri ile böyle aşağılayıcı şekilde dalga geçmeyelim lütfen. Kötü oynaması(bence iyi oynamıştır) kulümüz formasını başarıyla terleten bir oyuncumuz için kimseye dalga geçme hakkı vermez, veremez. Bu bir uyarıdır;)

Rezil herifler ? Ne yaptılar da rezil Herif oldular acaba ?!

Düzgün konuş,düzgün eleştir.;)

Abdullah TAŞAN adminimiz az önce bana bu mesajdan dolayı PM attı ve bende düzelttim. Sanırım senin onu örnek alman gerekiyor her kim olursan ol böyle dikte ederek uyarı vermen ortamı daha da gerer.

Buyur sana örnek ;

Güzel arkadaşım bu ifade pek yakışmadı sana.

Tamam sevmeyebilirsin ama burası herkese açık bir forum ve bu forumun Galatasaray ile ilgili negatif sinerjilerin odağı olmasını istemeyiz.

Eleştirebilirsin ama seninki hakaret olmuş. Bundan dolayı ceza almanı da istemem.

Mesajını editlemeni önemle rica ederim

;)

Abdullah TAŞAN adminimiz az önce bana bu mesajdan dolayı PM attı ve bende düzelttim. Sanırım senin onu örnek alman gerekiyor her kim olursan ol böyle dikte ederek uyarı vermen ortamı daha da gerer.

Buyur sana örnek ;

;)

K.bakma sinirli bir anıma denk geldi.:)

Aslında mesajı sonradan düzeltecektim ama,bilgisayarı kapadım ve bir daha da açma imkanım olmadı.:)

Sabri'yi biz yıllardır böyle izliyoruz.Artık biliyoruz ki Sabri iyi şut atamıyor.Ben geri kalan özelliklerini beğeniyorum uzun zamandır asıl mevkiisinde oynamadığı halde.

Sabri bence çok iyi bir futbolcu.Şutları da bazen iyi bazen kötü.Hatırlasanıza geçen sene 2-0'lık maçı Sabri'nin golü nasıldı?Sonra Werder Bremen maçı frikik golü.Daha da sonra Olimpiakos(türkçesi oldu ama) maçında korneri getiren şutu ve ardından Kewell2ın golü.Bence Sabri istediği zaman çok iyi oynayan bir futbolcu.Ve daha genç.Eğer kendisini daha fazla geliştirmeye çalışır ise başka liglere transfer olma imkanı var.Ben TR Kupasındaki Samiyen'de 2-1 yendiğimiz ve 1-0 ligede yendiğimiz maçlarda o sağ kanatı kullanan adamın Sabri olduğuna inanmamıştım.Dediğim gibi kendisini geliştirir ise yurt dışına transfer olma ihtimali yüksek...:o

Geçen sene 2-1'lik F5 galibiyetindeki maçta Romalı yöneticiler izlemeye gelmişti.Ama bırakmamışlardı kontratı var diye...;)

söylediğin olayı bilmiyorum ama sabri yurt dışında oynayabilecek futbolcularımızdandır. Oynama ihtimali en yüksek oyuncularımız bana göre

-Servet(fizik)

-Arda(!)

-Barış(günümüz futbolunun gerektirdiği herşey)

-E.Güngör(hamleli fiziği yerinde hızlı,tekniği yeterli stoper daha ne olsun)

-Normal halinde Uğur Uçar(mükemmel bir bek. Gökhan gönül için hücum beki diyoruz ama uğur sakatlanana kadar yarı sezonda 6 asist yapmıştı o zamana kadar gönülün hiç yoktu. Bal yapmayan arı tarzı. Hücuma çıktın alanı boş bıraktın bari bir işe yarasın. Ayrıca stoper olarak başladığı için hamleleri de çok iyi)

-M. Topal(her takıma lazım)

-Sabri(hızlı, bana göre oldukça teknik sağ ayağıyla istediği her türlü pası atar, adam geçer, pres yapar, sorumluluk alır takımı ateşler(sağ açık için))

-Gençliğinde olsa Ümit Karan(fiziği yerinde, teknik, zeki, kafa topu alır, hızlı tabii birde bam güm çakar olur olmadık yerden)

söylediğin olayı bilmiyorum ama sabri yurt dışında oynayabilecek futbolcularımızdandır. Oynama ihtimali en yüksek oyuncularımız bana göre

-Servet(fizik)

-Arda(!)

-Barış(günümüz futbolunun gerektirdiği herşey)

-E.Güngör(hamleli fiziği yerinde hızlı,tekniği yeterli stoper daha ne olsun)

-Normal halinde Uğur Uçar(mükemmel bir bek. Gökhan gönül için hücum beki diyoruz ama uğur sakatlanana kadar yarı sezonda 6 asist yapmıştı o zamana kadar gönülün hiç yoktu. Bal yapmayan arı tarzı. Hücuma çıktın alanı boş bıraktın bari bir işe yarasın. Ayrıca stoper olarak başladığı için hamleleri de çok iyi)

-M. Topal(her takıma lazım)

-Sabri(hızlı, bana göre oldukça teknik sağ ayağıyla istediği her türlü pası atar, adam geçer, pres yapar, sorumluluk alır takımı ateşler(sağ açık için))-Gençliğinde olsa Ümit Karan(fiziği yerinde, teknik, zeki, kafa topu alır, hızlı tabii birde bam güm çakar olur olmadık yerden)

Bende aynı şeyi düşünüyorum.Sabri'yi bu kadar kötülemeye gerek yok bence...:)

Öyle yada böyle Sabri bu ülkede sağ bek deyince ilk akla gelen 3 isimden biri :)

Ugur,Sabri,Gökhan

çok fazla sorumluluk almak istiyor ama bunu yapamıyor buda bize zarar olarak geri dönüyor. bknz: Sivas maçı 3 gol

Asıl mevkisinde bir oynayabilse, daha verimli olacak ama sağ bek sıkıntısı 1 senedir hissediyoruz maalesef.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt