Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Ofansif ortasaha Sabri.
Dedim biran şaka mı bu ?
Ofansif ortasaha Sabri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofansif ortasaha Sabri.Dedim biran şaka mı bu ?
Asıl yeri orası.
Asıl yeri orası.
asıl yeri
bence asıl yeri 3 . lig takımında yedek klübesi. yıllardır isbetli orta yapamayan ve maç sırasında Hakan ŞÜKÜR ün dediğine göre bunun için hiç çalışmayan bir adamın yeri yeri ancak orasıdır.
haklısın çok var takımımıza yakışmayan ama en çok sabri battı göZümüze ve bence ilk gitmesi gereken sabri
Sabri'ye kurban ol bence. Arda ile ikisinden başka adam akıllı Türk yok takımda.
Eskiden olduğu gibi Avrupa' da iyi yerlere gelmek istiyorsak, Sabri bu takıma iyi bir yedek olabilir. Sağ bekte başarılı olduğunu kimse iddia edemez, Orta sahanın sağında oynayıncada orta yapmayı beceremiyor. Ama takımımızın ekonomik durumu akla gelince, değişecek o kadar çok oyuncu varki Sabri bu kümeye girmesi akla gelmez bile..
haklısın çok var takımımıza yakışmayan ama en çok sabri battı göZümüze ve bence ilk gitmesi gereken sabri
Sevin sevmeyin ama takımdaki en iyi yerli oyuncudur bence.Nokta.
tamam sen bana yıllardır takımda oynayan sabrinin takdire şayan hareketlerini say kurban bayramı yaklaşıyor ben olmam da sabriye bir kurban buluruz
vay halimize ......
bende sana takımda sabri den kaliteli yerlileri sayayım dedim arda belki servetten başka gelmedi aklıma.
bizim kadronun en iyi yerlilerinde biri sabriyse hakketen çok vahimmiş halimiz
Aydın box to box olsun yorumundan sonra, futbol görüşümüzün çok çok farklı olduğunu gördüm ve tartışmaya gerek duymuyorum![]()
Sağ açık da Aydın'dan iyi oynuyor bence.