#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

asıl yeri
Asıl yeri orası.

bence asıl yeri 3 . lig takımında yedek klübesi. yıllardır isbetli orta yapamayan ve maç sırasında Hakan ŞÜKÜR ün dediğine göre bunun için hiç çalışmayan bir adamın yeri yeri ancak orasıdır.

asıl yeri

bence asıl yeri 3 . lig takımında yedek klübesi. yıllardır isbetli orta yapamayan ve maç sırasında Hakan ŞÜKÜR ün dediğine göre bunun için hiç çalışmayan bir adamın yeri yeri ancak orasıdır.

Abartma, bu takımda Sabri'den önce gitmesi gereken bir ton futbolcu var. O kadar oyuncudan Sabri mi battı gözünüze.

haklısın çok var takımımıza yakışmayan ama en çok sabri battı göZümüze ve bence ilk gitmesi gereken sabri

Hemen asın, kesin. Çok olmadı daha 5 ay önce Sabri'nin geri dönmesi için nasıl yalvardığınızı, nasıl ah çektiğinizi hatırlar gibiyim.

Söyleyin bari adam ne yapsın? Bu gün sakat sakat maça çıktı, yapabileceği pek de bir şey yoktu.

Eskiden olduğu gibi Avrupa' da iyi yerlere gelmek istiyorsak, Sabri bu takıma iyi bir yedek olabilir. Sağ bekte başarılı olduğunu kimse iddia edemez, Orta sahanın sağında oynayıncada orta yapmayı beceremiyor. Ama takımımızın ekonomik durumu akla gelince, değişecek o kadar çok oyuncu varki Sabri bu kümeye girmesi akla gelmez bile..

Sevin sevmeyin ama takımdaki en iyi yerli oyuncudur bence.Nokta.

Eskiden olduğu gibi Avrupa' da iyi yerlere gelmek istiyorsak, Sabri bu takıma iyi bir yedek olabilir. Sağ bekte başarılı olduğunu kimse iddia edemez, Orta sahanın sağında oynayıncada orta yapmayı beceremiyor. Ama takımımızın ekonomik durumu akla gelince, değişecek o kadar çok oyuncu varki Sabri bu kümeye girmesi akla gelmez bile..

guzel yorum reis

Sevin sevmeyin ama takımdaki en iyi yerli oyuncudur bence.Nokta.

vay halimize ......

bende sana takımda sabri den kaliteli yerlileri sayayım dedim arda belki servetten başka gelmedi aklıma.

bizim kadronun en iyi yerlilerinde biri sabriyse hakketen çok vahimmiş halimiz

tamam sen bana yıllardır takımda oynayan sabrinin takdire şayan hareketlerini say kurban bayramı yaklaşıyor ben olmam da sabriye bir kurban buluruz

Aydın box to box olsun yorumundan sonra, futbol görüşümüzün çok çok farklı olduğunu gördüm ve tartışmaya gerek duymuyorum ;)

vay halimize ......

bende sana takımda sabri den kaliteli yerlileri sayayım dedim arda belki servetten başka gelmedi aklıma.

bizim kadronun en iyi yerlilerinde biri sabriyse hakketen çok vahimmiş halimiz

Sabri bu takımda kalması gereken bir değerdir.Başka adamlarla uğraşın. Bu adamın bu kadar dalga geçilmesine ve kendi taraftarı tarafından aşağılanmasına tahammül edemiyorum.Son iki senede Arda'da dahil kendini Sabri'den başka geliştiren yerli futbolcu var mı?Taptığınız Gökhan Gönül'Den bir eksiği yok.

Aydın box to box olsun yorumundan sonra, futbol görüşümüzün çok çok farklı olduğunu gördüm ve tartışmaya gerek duymuyorum ;)

olsun demedim denenmeli dedim. ama haklısın biz burda tartışarak bir şeyi değiştiremeyiz. senin görüşün sana benim görüşüm bana

Takımdan ilk gitmesi gereken isim Sabri diyorlar yuh. En az 10 tane isim sayılır bu takımdan gitmesi gereken. Yabancı sınırı ne zaman kalkar, o zaman Sabri'ye sallarsınız.

Sağ açık da Aydın'dan iyi oynuyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt