#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Kaptan sabri olucak kaçarı yok dua edin servet olmasın..

Sabri kaptan falan olamaz.Liderli vasfı olmayan adamdan kaptan olur mu? Şu an takımda kaptanlık yapabilecek vasıflarda adam yok. Alacağımız oyunculardan biri liderlik vasıfları yüksek biri olsun kaptan yapalım

ardayı en çok ben savundum bugüne kadar belki ama sabri gerçekten ardadan daha bağlı takımına.

90. dakikaya kadar protesto edilirken; taraftarın o kadar yaptığına rağmen çıkıp 3lü çektirmesi bunun kanıtı. arda küstü mesela sabri hiç küsmedi...

[video=youtube;o1nt4I-rKcs]https://www.youtube.com/watch?v=o1nt4I-rKcs[/video]

sabri_sarioglu_uclu_by_gs_1905-d32f4tb.jpg

Sabri'nin kaptan olmasını istiyorum.

Biz sabriye hiçbirzaman hak ettiği değeri vermedik.

90 dakika küfür ettik yer geldi. Bir kere demedi taraftara küstüm, klübe küstüm.

Çektiği şutlarla bile dalga geçtik. Bir kez bile tekrar denememeyi düşünmedi.

Hep denedi, denedi.. Bordeux maçını ipten aldı son saniyede. Hemde en çok eleştrildiği dönemde. Çıktı 3'lüsünü çektirdi.

Emrenin kardeşi olmadı hiçbirzaman. Hepimizin içinden geçeni yaptı. Sarıldı boğazına.

Benim Kaptanım Sabri Olmalı.

Çıkıpda kimse demesin, Arda varken şöyle böyle.

Evet kabul ediyorum. Sabriyi göz ardı ettik. Belki oynadığı mevki yüzünden, Belki idol olacak bir tarza sahip olamaması yüzünden. Ama göz ardı ettik.

Artık etmemeliyiz. Ve son öz kaynağımıza sahip çıkmalıyız.

Yeni Kaptan #55 Sabri Sarıoğlu olmalıdır.

Katiliyorum usteki arkadasin dediklerine, bizim Sabrimiz var, Galatasarayi takip ettigimden beri Sabri oynuyo bu takimda, bosuna degil, Galatasarayin ruhu $imarik çocuklara ait degil , Sabri gibi adamlarin ellindedir

2gün önce aynı yorumu verirmiydiniz. ne kadar çabuk döndünüz doğru bildiğiniz şeylerden.

beni gerçekten tanısaydınız , bu soruyu sormazdınız.

evet arda futbolcu olarak sabriden çok çok iyi. çok yetenekli. belki çok daha fazla katkısı oldu.

bir çok maçta sabri ye ben de kızdım , yeri geldi küfür b,le ettim. ama tv basındayken. stadyumda asla. ama maç bitince sabri yine benim için "okumasını istediğim ama derslerinde bir türlü basarılı olamayan kardesim,arkadasım" oldu.

neden mi?

çünkü o bizi , galatasaray'ı armayı bizim gibi sevdi.

hiç küsmedi,gitmedi.

herkes (kendi taraftarı bile) dalga geçti zaman zaman. ama o tvlere çıkıp ağlamadı. çıktı işini yaptı.

bugün arda giderken "son 3 yılın en mutlu arda'sı" görüntüsünü verdiği müthiş veda toplantısında ;

hem "ben eskiden gs futbolcusuydum artık şimdi gs taraftarıyım , içlerinden biriyim" diyip şovenistlik yaparken aynı zamanda

"hayatım boyunca emre abiyi örnek aldım" diyip , hiçbir gs taraftarının yapmayacağı bir davranış sergilerken;

sabri "bizim gibi" olduğunu emre serefsizini boğazlayarak gösterdi.

o yüzden

sabri>arda net.

Adamsın Sabri.

Galatasaraylılığa örnek bir insan.

Arda da Sabri kadar Galatasaraylı. Tek farkları Arda'nın alıngan olması.

sabride avrupa diye tuttursa giderdi bazen ciddi teklifler geldi ne kadar uçuk olmasada 5 milyon euro civarlarında geldi tuttursa avrupa diye topal gibi oda giderdi ben hiçbir zaman bizi bırakmayacağını düşünüyorum reisin son zamanlardada kendini çok geliştirdi hergünde gelişme kaydediyor dikkatinizi çekmiştir zaten ilk maçta arena :

BÜYÜK BÜYÜK KAPTANNNN SABRİ SARIOĞLUUU diye yıkılmalı Arenamız !!

[video=youtube;o1nt4I-rKcs]https://www.youtube.com/watch?v=o1nt4I-rKcs&feature=grec_index[/video]

:bid:

sabri_sarioglu_uclu_by_gs_1905-d32f4tb.jpg

Sabri'nin kaptan olmasını istiyorum.

Biz sabriye hiçbirzaman hak ettiği değeri vermedik.

90 dakika küfür ettik yer geldi. Bir kere demedi taraftara küstüm, klübe küstüm.

Çektiği şutlarla bile dalga geçtik. Bir kez bile tekrar denememeyi düşünmedi.

Hep denedi, denedi.. Bordeux maçını ipten aldı son saniyede. Hemde en çok eleştrildiği dönemde. Çıktı 3'lüsünü çektirdi.

Emrenin kardeşi olmadı hiçbirzaman. Hepimizin içinden geçeni yaptı. Sarıldı boğazına.

Benim Kaptanım Sabri Olmalı.

Çıkıpda kimse demesin, Arda varken şöyle böyle.

Evet kabul ediyorum. Sabriyi göz ardı ettik. Belki oynadığı mevki yüzünden, Belki idol olacak bir tarza sahip olamaması yüzünden. Ama göz ardı ettik.

Artık etmemeliyiz. Ve son öz kaynağımıza sahip çıkmalıyız.

Yeni Kaptan #55 Sabri Sarıoğlu olmalıdır.

imza , kaşe , mühür | içimi dökmüşsün resmen

Taraftar en sonunda değerini anladı reisin, Sabri az savunmadık abi seni, orta sahada yapacağın pres ile çok faydalı olacaksın.

kaptan sabri kaptan sabri

kapran ortya üçlü çektir tayfaya

Sabri sağ beke alınsa Eboue gelmese yabancı sınırı için en iyisi.Hücum bölgesine yabancı koyamıyoruz.Eboue'ye falan ihtiyaç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt