#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

orta sahadaki presinin şampiyonluğa müthiş katkısı olacak herkes görecek sezon sonu !

Sabri'yi koca bir sezon orta saha olarak dusunmemek lazim. Sabri'nin teknigi, oyun gorusu, paslari, sutlari ortada onun artisi mucadele etmesi ve bitmeyen enerjisi. Bazi maclarda Sabri'yi o bolgede kulanabiliriz ama asil yeri orta saha degil.

Bu maçla gördük ki iç sahamızdaki maçlarda maçı koparıncaya kadar Sabri orta sahada oynayacak deplasmanlarda ise ya yedek kulübesinde olacak yada sağ bekte.Çünkü Sabri duygusal bir futbolcudur taraftar desteği ile gaza gelir dediğimiz deli Sabri'ye dönüşür.Arena'daki maçlarda Eboue-Sabri-Keita üçlüsü rakibin sağ kanadını otobana çevirir.Ayrıca bu maç bize başka bir şeyi daha gösterdi Sabri kaptanımız değildir.Sahadaki duruşu ile kaptan gibi gözükmemektedir.Yani tv karşısında baktığınız zaman Bülent Korkmaz olsun Loric Cana olsun bunlar birer kaptan olduğunu belli ediyordu.Umuyorum ki geçici kaptandır Sabri.Daha öncede belirtmiştim kaptanımız Muslera olmalıdır.Çünkü Türk futbolcularımızdan hakeden oyuncu sayısı azdır.Sabri,Selçuk,Yekta veya her ne kadar artık eskisi kadar sevilmesede Ayhan'dır.Fakat bunların hiç birine kaptanlık verilmemelidir.Bırakalım kaptanımız Muslera olsun.

Orta sahada olmadı. Sağ bekte kalsın bence.

Ortasaha oynarsa Sarpı bile aratır

Sabri Kenarda oynarsa şu anda Balcı ve gönül ile birlikte Türkiye'nin en iyisi. Var mı ötesi. İspanyol, İtalyan ve İngiliz spikerler Sabri'ye top gelince heyecanlanıyor. En çok dillendirdikleri isim Sabri. Kısacası Sabri Avrupa'da bir fenomen. Bazen tek başına takımı sırtlayan bir isim.

Sabri cok iyi bir taraftar bunu her fırsattı dile getiriyorum sadece bu he zaten sag bek posizyonunu ögrensin diye imanımız gevredi tam eh söle böyle sag bekimiz oldu derken onu ordan cıkarmak yanlıs ya yedek kalıcak yada sag bekte oynıcak baska yolu yok

Sabri cok iyi bir taraftar bunu her fırsattı dile getiriyorum sadece bu he zaten sag bek posizyonunu ögrensin diye imanımız gevredi tam eh söle böyle sag bekimiz oldu derken onu ordan cıkarmak yanlıs ya yedek kalıcak yada sag bekte oynıcak baska yolu yok

Orta sağda Aydın veya Kazım oynarsa işimiz bitik. Belki Sabri'yi sağbeke çeker ortaya Keita gelir. Kazım forvetten başka bir yerde oynayamaz.

İyi oynadığı maçlar var ama istikrarı yok

Ve Sabri'nin takım kaptanı olduğunu düşünüyorumda :(

Sabri Kenarda oynarsa şu anda Balcı ve gönül ile birlikte Türkiye'nin en iyisi. Var mı ötesi. İspanyol, İtalyan ve İngiliz spikerler Sabri'ye top gelince heyecanlanıyor. En çok dillendirdikleri isim Sabri. Kısacası Sabri Avrupa'da bir fenomen. Bazen tek başına takımı sırtlayan bir isim.
:asd: Yorumların dehşet

Sabri en iyisi biraksin. Bu yasa geldi, sutu bosver, ortayi bosver, daha pas atmasini bilmiyor. Utanc verici

Ya Sabri 'yi ilk defa mı izliyorsunuz amma yüklenildi adama. Sağbekte pek şahane oynar bu adam bu dinamizmiyle.

Sabri iyi bir kaptan olmak istiyorsa ilk yapması gereken şey ben orta saha oynamak istemiyorum diye bir dilekçe yazıp FT'ye vermek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt