#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

okan buruk'tan çok daha iyi bir top tekniğine sahip olan bu nedenle sağ kanata hapsedilmemesi gerektiğine inandığım oyuncu..4lü orta sahada sağ iç olarak oynaması süper olabilir kanımca..

Ekşide bulduğum müthiş bir yorum :D

okan buruk'tan çok daha iyi bir top tekniğine sahip olan bu nedenle sağ kanata hapsedilmemesi gerektiğine inandığım oyuncu..4lü orta sahada sağ iç olarak oynaması süper olabilir kanımca..

Sabri'nin mi top tekniği var?İyi güldüm sağol.

Duran topların büyük ustası olduğunu eklemiş:D

Duran topların büyük ustası olduğunu eklemeyi unutmuş:D

Sabri'nin top tekniği yok demek daha komik olur bence.En basitinden Bursa'ya attığı bir gol vardır kendisinin,topu bizim sahadan alıp rakip kaleye kadar sürdüğü,oradan bile anlayabilirsiniz o adamdaki top tekniğini.Ama bazı şeyler olmuyor işte,hiç geliştiremedi oyununu.Son umudumuz Rijkaard,o da olmazsa .. :)

topa ayagındayken hakim olduğu tartışılmaz ancak bu top tekniği demek değil

Dün Gökhan Gönül'ün yerine oynayıp;Gökhan Gönül'ün oynadığı futbolu oynasa,ilk yediğimiz golde ki Gökhan Gönül'ün hatasını yapsa,şu an kendisine edilmiş ve ediliyor olabilecek küfürleri düşünmek bile istemezdim.Milli maçın ve Arda'nın etkileyici performansının bile önüne geçerdi heralde.

Modaya uymak için eleştirmeye devam edin...

Dün Gökhan Gönül'ün yerine oynayıp;Gökhan Gönül'ün oynadığı futbolu oynasa,ilk yediğimiz golde ki Gökhan Gönül'ün hatasını yapsa,şu an kendisine edilmiş ve ediliyor olabilecek küfürleri düşünmek bile istemezdim.Milli maçın ve Arda'nın etkileyici performansının bile önüne geçerdi heralde.

Sabriyi haksizca elestirenlerin baslarina Sabri kadar Tas düssün. :D

Sabriyi sevdigimizden bukadar elestiriyoruz:D

kesinlikle katılıyorum. Maçı izlerken bunları düşündüm ben de.Sabri dünki Gökhan'dan çok daha iyi oynayabilir.

ne olursa olsun bizim evladımzıdır. kızsakta onun ve takımın iyligi için kızarız yoksa onun gibi candan oynayan kac oyuncu vardır.

Gokhan Gonul kadar abartilan bir oyuncu da yoktur Turkiye'de ha. Cok dengesiz bir adam.

Dün yediğimiz golde Gökhan Gönül'e hatalı diyenlere,gerçekten bilgisayar başında çok duruyorsunuz gidin biraz gözlerinizi dinlendirin demek gerek.

Sırf Sabri'nin Gökhan kadar iyi olduğunu kanıtlamak aracılığıyla golün tüm yükünü Gökhan Gönül'ün üstüne yıkmak gaflettir,dalalettir.Top Gökhan Gönül'ün kanadına gelmeden önce,Arda'nın çıkartırken Hamit'e attığı topu Hamit'in rakip oyuncuya al da orta aç dercesine attığı hatalı pastır.Gökhan Gönül ise hiç beklemediği anda tam ileri koşarken ortanın sahibiyle buluşmasından dolayı geriye koşmak istediğinde zeminin azizliğine uğramış ve düşmüştür.Golde kim suçlu denilirse %10 Gökhan Gönül,%10 Gökhan Zaz ve %80 Hamit Altıntop'tur.

Sabri ise hızı ve hücuma süratle katılabilme yeteneğinden dolayı Rijkaard'ın tercihidir.Rijkaard hücumcu beklerle oynamayı seven bir teknik direktör olduğundan ve solbekte H.Balta'nın hücum yönünde daha temkinli olmasından dolayı sağ kanat Sabri'nin elindedir.Caner Erkin'in durup dururken alınmasının sebebi budur.Korkarım ki Sabri futbolu Galatasaray'da bırakacaktır.Ve 30 yaşına gelip Sabri'nin o eski hızı kalmadığı zaman kendini hala geliştirmezse üstünde ne gibi bir futbolcu vasfı kalacaktır,bilinmez?

Bence de macin adami olmasina ragmen kendine ve takim arkadaslarina asiri guveni nedeniyle Arda'nin topu ayaginda tutarak yaptigi hatadan kaynaklandi gol, Hamit'de topun disari cikarmasina izin vermeyip Arda'ya uyarak katkida bulundu, yani Gokhan'dan cok onlar hataliydi bence

yorumlara bakıyorumda yazılanlar içler acısı adam milli takımda oynuyor milli takımın değişmezlerinden frank rijkaard gelirse kovar sabriyi dediniz hala ilk onbirde sahay çıkıyor demekki sabriye atıp tutanlar daha iyi anlıyorlar futboldan galatasaray sergio ramosu transfer edene kadar en iyisi bu

7720_122621558089_769118089_2369310_875405_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt