- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Büyük maçların adamı gerçekten

Almanya,Liverpool,Bordo sıradaki gelsin

Büyük maçların adamı gerçekten

Almanya,Liverpool,Bordo sıradaki gelsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Len sabri kıymetini bil bu yönetimin senin için stadın üstünü kapatıyoruz artık toplar kaybolmayacak..!![]()
Bu adamı eleştirerek, Gökhan Gönül denen kazmayı göklere çıkararak iyi halt etti herkes. Sabri olsaydı şu maçı 3-1 falan alırdık. Gökhan denen kazma, kafasını kullanmayan, sadece koşan, futbol meraklısı adam yüzünden arka direkte net 3-4 pozisyon harcandı. Sabri'den tek bir özelliği iyi olsa diyeceğim ki, tamam bu adam iyi ancak yok. Sabri'ye hem Galatasaray taraftarı, hem Türkiye sahip çıkmalı çünkü şu anda Türkiye'nin en iyi sağ beki Sabri'dir.
3 yıl önceydi,pek de soğuk olmayan bir kış gecesiydi istanbulda.Takvim aylardan aralığı,günlerden ise 10'u gösteriyordu.Heyecanlıydık,çünkü Galatasaray-Bursaspor maçları hep çekişmeli geçerdi.Eski açıktandı biletim,cevahirdeki gişeye gidip son 10 biletten 3ünü alma başarısını gösterebilmiştim.Samiyen sokakta meşaleler eşliğinde biralarımızı yuvarlayıp eski açığa,polislerle biraz itiş kakış yaşdıktan sonra da tribündeki yerimizi nihayet alabilmiştik.Çok maç izlemek mümkün değildi,ultraslanda tribünü tıklım tıklım doldurmuştu.avazımız çıktığı kadar bağırıp tezahuratlar yapıyorduk ki,bu esnada yapılan ve 2 golde de eski açık tribünündeki yerimin yuvarlanarak değiştiği sebebiyle golleri görememe başarısını göstermiştim.
Dakikalar 70'i gösteriyordu ki tribündekiler yorulmuş,insanlar bir nebze maç izlemeye odaklanmıştı.Skor tabelası 90'ı gösteriyordu,herkes susmuştu artık.Biz geri sayım yapıyorduk ki o da ne.Sabri sarıoğlu topu birden aldı o çalımı attı.Yanımdakine döndüm,Sabri miydi o dedim.evet dedi,tekrar kafamı çevirdim ortasahayı geçmişti bile.Gidiyordu adam,topa bir vuruş yaptı baktım ağlar sallanıyor.Hayır olamaz diyordum,imkansız gerçekleşmişti.Derhal terkettim stadı,çünkü hemen duygularımı bir yere aktarmak zorundaydım.Hani insana deseler hayatta 3 şansın var,nerede kullanırsın diye.İlki l'pool maçı,ikincisi de bu maçtı.en son da bordeux maçı oldu...
Gökhan maçtaki en iyi adamdı yahu kafanız mı güzel..
Son paslarda isabetli olamadı 1-2 kez kötü oyuncu mu oluyo?Golün asistinide yapan isim ayrıca...
Asıl size gözlük yahu gökhandan iyi oynayan bi adam söyleyin maçta?
Kıyasladığınız adamda sabri yani orta açamıyo diye gökhan açamıycakta sabri mi açacak..![]()
Gökhan kötü değildi tüm sağ kanadı o kullandı defansif ofansif olarak ilk golün asistini yaptı..
Sadece işi bitirmesi gereken noktalarda hata yaptı sövmenizim küfretmenizin sebebi bu..Napalım şanssızlık işte..
Bugün Gökhan Gönül gerçekten çok kötüydü,kritik top kayıplarıyla defansa tehlikeli anlar yaşattı.
Ama şurda Sabri Sarıoğlu olsa hiçbirşey değişeceğini düşünmüyorum,şu takıma bırakın Sabri Sarıoğlu'nu Maradona gelse bişey yapamazdı.Bir maçtaki performansla Sabri Sarıoğlu'nu göklere çıkaranlara kralcılara da selam olsun...