#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ne diyorsunuz siz? Gökhan Gönül en az Sabri kadar mücadelicidir,en az onun kadar hızlı ve çeviktir.Ayrıca adam geçme özelliği vardır,şutları ve ortaları da Sabri'den iyidir

:DNe dersen de benim öyle bi iddaam yok sen istediğin gibi anla!

Benim dediğim Sabri bugün daha çok katkı sağlardı takıma o kadar anlattığım bu kadar basit

fatih terim, 'bugun icime dogdu,normalde yapilmaz ama sabriyi oynaticam' dese ve oynatsa,1 ihtimal sabrinin icine alves kacsa dedigini anlarim da

ben de diyorum ki normal akilli insan evladi bugun gokhani oynatir,kotu oyunu icin de yerin dibine sokmazdi,

yenildiysek takim halinde yenildik.ha bir de sabri oynasa ve her zamanki gibi bizi harika futboluyla verem etseydi nolurdu o da ayri :o

Bir oyuncuyu birde takımın perfonmansına göre yargılamak lazım .İster istemez etkliyor çünkü.Ayrıca "O olsaydı daha farklı oldurdu."gibi muhabbetler oynamamış bir oyuncu için ne kadar doğru.Şundan eminimki bugün Sabri olsaydı ve çok kötü oynasaydı neler denmezdi.Arda Turan'a bile başladı,Sabri olsa düşünemiyorum.

Sana bir daha laf yok Sabri bugün Gökhan Gönül kazmasını gördüm ya bırak kazmayı odun koysak daha iyi oynardı...

Seni çok aradık Sabri Milli Takımda o hırsını adamları kovalamanı çaprazdan şutlarını umarım bir sonraki maçta sen oynarsın sağ bekte...

haha ya hadi bu maçta takım kötü oynadı peki Estonya maçı niye sağ kanat otaban oldu :D

Sabri'yi aradık cümlesini kuracağım aklıma gelmezdi.

Sana bir daha laf yok Sabri bugün Gökhan Gönül kazmasını gördüm ya bırak kazmayı odun koysak daha iyi oynardı...

Seni çok aradık Sabri Milli Takımda o hırsını adamları kovalamanı çaprazdan şutlarını umarım bir sonraki maçta sen oynarsın sağ bekte...

Beğenmesende saygın olsun senin milli takımının formasını terleten futbolcuya.

Ne demek kazma? Ne demek odun?

Nasıl yani? Gökhan Gönül iyi diye mi Sabri'ye o kadar laf söyledin.Şimdi sana artık laf yok diyorsun.Sabri'ye gelen laflar Gökhan'ın perfonmasına mı bağlı.?:)

Kendime hayret ediyorum ama bugün gözüm ilk kez onu aradı.Tam oynayacağı maç ama Sabri yok.Oyunda olsaydı hırsıyla çok şey yapardı eminim.Gökhan Gönülden 10 kat iyi bu adam milli takımda.

Kendime hayret ediyorum ama bugün gözüm ilk kez onu aradı.Tam oynayacağı maç ama Sabri yok.Oyunda olsaydı hırsıyla çok şey yapardı eminim.Gökhan Gönülden 10 kat iyi bu adam milli takımda.

ya helal olsun 2 saattir anlatmaya çalıştığım bu Milli forma başka kulüp başka

Gokhan Gonulun kazma ola bildigi bir dunya varsa o dunyada sabri nedir acaba :o

Bu kadar baskı altında,hayati bi maç oynadın mı ki,böyle çirkin ve kesin yargılıyorsun adamı?

Böyle kesin bir yargı bir daha bulamazsın emin ol...

Tekrar söylüyorum

Gökhan Gönül=Kazma+Odun+Balta

Pardon kazma koysak ucuna çarpar altıpastan gol olurdu..

Ruhsuzlarla kıyaslamayı bırakıp, Sabri konusuna dönelim. Sevsekte sevmesekte o bizim Sabrimiz :D yerden yere vuruyoruz ama hakkını da vermek gerek.

gökhan gönülde, orta açma yok,şut çekme yok kafa vurma yok sadece çalım atabiliyor hızlı ve kondisyonu iyi.

sabri bu adam kadar az şut denese kral olurdu.talinn maçında sabrinin attıgı gol gibi pozisyonları harcadı g.gönül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt