#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yaa, nasıl aradık ama, demek ki, hocaların bir bildiği varmış, Sabri oynasaydı keşke bu maçta.Kaşına gözüne laf edenler vardı, gökhan gönül'ü gördükten sonra artık Sabri'ye artık laf atmayalım.

Ben onu bunu bilmem, Gökhana odun da demem, ancak görünen köy kılavuz istemez, Sabri milli takım forması altında her zaman, bir maç istisna hatırlamıyorum, Gökhanı katlar da katlar, banane fenerde nasıl oynadığından.

gg takımında da tıraş zaten, iyi oynadığı yok. Bu konu sıktı artık neyse.

Gökhan Gönül'ün Sabri'den tek üstünlüğü "size". Ama Sabri hem daha hızlı, hem daha çevik, hem daha mücadeleci, hem daha iyi savunma yapıyor, hem daha iyi top saklıyor, hem daha çok pozisyon üretmeye ve pozisyona gimeye çalışıyor, hem takımı için herşeyi veriyor, hem takımını ateşliyor, hem ...

Böyle gidiyor bu.

İşte bunu anlatmaya çalışıyoruz ama ahmetle rıdavanı çok dinliyorlar naparsın

Hele bu akşam son anlarda Ardanın süper pasında ortayı dağlara taşlara gönderen Sabri olsaydı kim bilir neler diyecektiniz, çok merak ettim.

Altıpastan taca şut çeken insanoğlu Türkiyenin en iyi sağ bekiyse vay halimize..

Saç baş yoldurdu Gökhan Gönül Estonya maçındada böyleydi..

Sabri her zaman maça hareket kazandırabilecek agresif bence müthiş bir adam. Sağ ayak tekniği falan da gayet güzel. Ben bunları hep söylledim. Ama gökhanın hakkını o kadar yemeyelim çok atletik, çevik zeka da var. Bize de çok fena bir gol yazmıştı hatırlarsanız. Neyse bugün ikinci yarı önünde kimse yoktu tek başına gitti geldi iyi oynamadı ama çok iyi mücadele etti.

Yahu gg maçın tamamın da sıfırdı, sabri oralara gelene kadar bari mücale eder adam kovalar vs..vs.. normal tepkisini alırdı gg karı gibi top oynuyor ağzı şaban gibi açık koşmaktan aciz

Ben onu bunu bilmem, Gökhana odun da demem, ancak görünen köy kılavuz istemez, Sabri milli takım forması altında her zaman, bir maç istisna hatırlamıyorum, Gökhanı katlar da katlar, banane fenerde nasıl oynadığından.

Gökhan çok iyi futbolcudur ; ama Zico'dan sonra hala toparlanamamıştır bana göre. Geçen sezon da kötü geçirmişti. Galiba 2 asisti vardı sadece.

Türkiye'de orta yapabilen bek yok zaten. Gökhan da bunlara dahil. Zico'Lu döneminde daha derli oynuyordu; şimdi çok savruk. Düşünmeden oynuyor. Çoğu büyük maçlarda da kötü oynuyor.

Zico'lu dönemi bir sezonluk tesadüf müydü ? Bence değil, ama büyük eksiklikleri var.

Yerler Gökhanı ya. Bugün Sabri olmalıydı.Hep işimiz -sa -se lere kalıyor.

Gökhan maçtaki en iyi adamdı yahu kafanız mı güzel..

Son paslarda isabetli olamadı 1-2 kez kötü oyuncu mu oluyo?Golün asistinide yapan isim ayrıca...

Neresi iyiydi. Biz başka maç izledik galiba. Gökhan berbattı bugün. Çok eleştirdiğimiz Sabri bundan çok daha iyi oynardı.

gökhan batırdı yaa geçen maçta yaptığı gibi..ilk golde de onun yüzünden kaçırıyorduk nerdeyse arda boşken gidip bosnalı oyuncunun yapıştığı semihe verdi neyseki seken top gol oldu anca sonlara doğru çalım malım attı zaten bir işe de yaramadı üstüne 2 tane de net golü kaçırdı kendi oyuncumuzu küçültmeyi çok seviyoruz alın size gökhan gönül...

Gökhan çok iyi futbolcudur ; ama Zico'dan sonra hala toparlanamamıştır bana göre. Geçen sezon da kötü geçirmişti. Galiba 2 asisti vardı sadece.

Türkiye'de orta yapabilen bek yok zaten. Gökhan da bunlara dahil. Zico'Lu döneminde daha derli oynuyordu; şimdi çok savruk. Düşünmeden oynuyor. Çoğu büyük maçlarda da kötü oynuyor.

Zico'lu dönemi bir sezonluk tesadüf müydü ? Bence değil, ama büyük eksiklikleri var.

Tesadüf değil ama benim için milli maçlarda yan gelip yatması da onu gözümde sıfırlayan bir faktör. Maçın sonları gelmiş, Gökhanın hatası ile adamlar geliyor, sağ kanattan bindiriyorlar, kademeci beyefendi eller belde izliyor, kusura bakmayın kalite bir yere kadar, isterse Messi kadar teknik olsun banane. En azından Sabri bu kadar ruhsuz oynamaz hiçbir zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt