Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dersen de benim öyle bi iddaam yok sen istediğin gibi anla!
Benim dediğim Sabri bugün daha çok katkı sağlardı takıma o kadar anlattığım bu kadar basit
Ne daha fazla katkı sağlayacak allah aşkına. Kim oynamasa katkı sağlardı deniyor. Bu kadar hakem hatasının ve stresin olduğu maçta kırmızı yiyip 10 kişi bitirirdi diyorum bende.
Sana bir daha laf yok Sabri bugün Gökhan Gönül kazmasını gördüm ya bırak kazmayı odun koysak daha iyi oynardı...
Seni çok aradık Sabri Milli Takımda o hırsını adamları kovalamanı çaprazdan şutlarını umarım bir sonraki maçta sen oynarsın sağ bekte...
Sana bir daha laf yok Sabri bugün Gökhan Gönül kazmasını gördüm ya bırak kazmayı odun koysak daha iyi oynardı...
Seni çok aradık Sabri Milli Takımda o hırsını adamları kovalamanı çaprazdan şutlarını umarım bir sonraki maçta sen oynarsın sağ bekte...
Kendime hayret ediyorum ama bugün gözüm ilk kez onu aradı.Tam oynayacağı maç ama Sabri yok.Oyunda olsaydı hırsıyla çok şey yapardı eminim.Gökhan Gönülden 10 kat iyi bu adam milli takımda.
Beğenmesende saygın olsun senin milli takımının formasını terleten futbolcuya.
Ne demek kazma? Ne demek odun?
ikisinide hakediyor evet hem kazma hem odun hemde balta
Bu kadar baskı altında,hayati bi maç oynadın mı ki,böyle çirkin ve kesin yargılıyorsun adamı?
Bu kadar baskı altında,hayati bi maç oynadın mı ki,böyle çirkin ve kesin yargılıyorsun adamı?
Türkiyenin en İYİ sağbekinden bahsediyoruz ama bu bahane olamaz