#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Beğenmedim Sabri 'yi. hücuma katkısı neredeyse 0. OFK 10 kişi kaldıktan ileri çıkıp 1 tane orta kesti gol oldu. Geçen seneki tempolu Sabri 'den eser yok. Umarım sezon açılana kadar düzelir.

Belgrad maçında bir tane bile kısa pası yok. Hepsini ileriye doğru uzun oynadı.

Çok ama çok kötü başladı sezona. Geçen sene ile arada dağlar kadar fark var.

Ayrıca bir insan futbolculuk yaşamı boyunca hiç sol ayak ile pas vermez mi ya ? hiç hatırlamıyorum kısa pas olarak bile sol ile verdiğini pası. Beyninin sadece sağ lobu çalışıyor heralde.

Arkadaşlar durun daha sezon başı ya. Adamları hemen yerden yere vurmayın. Kondüsyonlar yetersiz, havalar çok sıcak ve nem oranları yüksek. Kolay değil hemen öyle.

Sabri iyidir bizdendir de bi topcu bu kadar sene orta yapmayı, pas vermeyi öğrenemez mi ?

neyse severim yine (: üçlü çektirsin bize her maç öncesi.

En çok dalga geçilen adam

Yokluğunda sağ kanat çöktü

Futbol ulemaları beğenmez ama Sabri'yi

Şamar oğlanı Sabri

Vay be, resmen Sabri'nin yokluğunu hissettik ya, Sabri'yi küçümsemiyorum ama, üzüldüm halimize.

Sabriye laf atanlar utansin.

Sakatligi ciddi mi acaba ?

Persembe aksami cok ihtiacimiz var kendisine.

sabrimi özledim yahu tamam orta yapamaz felan ama sürekli bindirir yorulmaz en azindan mücadele eder isallah cabuk iyilesir takima döner

sabrimi özledim yahu tamam orta yapamaz felan ama sürekli bindirir yorulmaz en azindan mücadele eder isallah cabuk iyilesir takima döner

Her maç 1 tane net gollük orta açar iddiasına girerim :) Açmıştır da..Fb maçında ki Ardaya yaptığı muz orta.Belgrad maçında M.batdala attırdığı gol.İlk belgrad maçında açtığı orta :)

Son 3 maçta 3 gollük orta açtı 1i gol oldu

Yine diyorum bakın Arda iyi orta açar ama topun altına girer veya yumuşak açar kolaya kaçar.Sabri her zaman sert ve kavisli açmaya çalışır aslında kolaya kaçsa topun altına girip şişirse sürekli bu kadar eleştiri almaz

Sabri nin her sene uzun bir sakatlık dönemi oluyo. İnş bu sefer uzun sürmez.

[video=youtube;BB9a_Zp3Knc]https://www.youtube.com/watch?v=BB9a_Zp3Knc&feature=related[/video]

Büyüksün Sabri. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt